Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Aanleggen houten terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen houten terras:

Aanleggen houten terras

Er is een betonnen overdekt terras aanwezig van 15m², hieronder zouden we willen zien wat de mogelijkheid is om houten terras erop te leggen. Daarnaast zouden we op de perceelgrens, waar nu een draad met doek staat, een houten tuinmuur willen plaatsen.

Houten dakterras aanleggen

Op 2e verdiep van mijn woning zou ik graag op mijn plat dak belegd met EPDM een houten terras aanleggen. Het plat dak is in de vorm van een trapezium vorm 5,61 tegen bestaande gevel evenwijdige zijden 6,15m en 2,51m schuine zijde 6,69 m , samen 15,50 lm, boorden 20 cm hoog graag hout of metaal 1,20 tot 1,50 hoog , geen buren ,en poort of deur te voorzien.

Houten terras aanleggen

Momenteel hebben we een houten (bankirai) terras van 40m² en we willen dit opnieuw leggen ofwel hout of tegels.

Houten terras leggen

Graag zou ik op mijn bestaande betegeld terras (5de verdiep) een houten terras willen aanleggen. Mijn terras is rechthoekig en heeft een lengte van ongeveer 7m op 3m. Bedoeling zou zijn om het terras te kunnen afbouwen indien nodig (toegang te verlenen tot aan de tegels). Hiervoor zou ik dus in plaats van 1 frame met 3 a 4 verschillende frames willen werken. Tevens heb ik een 2de terras/balkon met een afmeting van 5m op 1,10m. Deze mag wel geplaatst worden op 1 frame.

Aanleggen van een houten terras

Aanleggen van een houten terras (ipe) rondom het zwembad. Zwembad is 7.5 meter op 3.5. We willen daarrond graag een zone van 1.5 meter breed + aan het uiteinde nog een uitbreiding van ongeveer 3 meter extra.

Plaatsen houten terras

We willen een houten terras van ongeveer 25m² aanleggen in onze tuin (vochtige ondergrond). We willen geen verharding van de volledige oppervlakte onder het terras, we wensen dat dit op een beperkte afstand van de grond wordt geplaatst. De houtsoort hebben we nog niet gekozen. Die keuze bespreken we graag samen met u. Bijkomende vraag: plaatsen jullie ook omheiningen? Indien ja, willen we daar ook graag de mogelijkheden en prijzen voor bekijken. Er zou ongeveer 15m geplaatst moeten worden.

Houten terras plaatsen

Graag zou ik willen een houten terras laten aanleggen. Ik heb een prieel besteld die boven het terras komt. Het prieel is 5,92 m. op 3,40 m.

Houten terras aanleggen

Houten terras van 25m² aanleggen naast het zwembad. Momenteel gewoon aarde.