Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Aanleggen van houten terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen van houten terras:

Houten terras + omheining plaatsen

Wij hadden graag een terras van +- 35m² laten aanleggen in houtlook. We overwegen zowel echt hout als kunststoffen varianten en laten ons graag adviseren. Terras van 25 m² + tegelpad + omheining.

Houten terras aanleggen

Terras aanleggen in hout ongeveer 70m². Zo snel als mogelijk. Er liggen momenteel stenen / tegels, deze moet afgebroken worden.

Aanleggen van houten terras

Aanleg houten vlonder van 7x4 m plus opstap van 1 meter op 7 m. Ondergrond is asfalt maar niet waterpas. Geen oude terras weg te doen.

Houten terras leggen

Een stuk houten terras aanleggen in Padouk .

Aanleggen houten pad op paaltjes

L-vormig pad tussen oprit en voordeur. totale lengte 668 cm. breedte 1m behalve de laatste 115cm, daar is het 185cm breed (= het vlak voor de deur). hoogte (of beter gezegd de 0-pas) is 15cm. ondergrond zanderig. om aan te sluiten bij esthetiek van gebouw, dacht ik aan pad met balken in lengterichting, op palen. ter info: gevels zijn in thermowood

Houten terras leggen

ik wil graag een terras laten aanleggen in ipé hout. Afmetingen: 380x480 Ondergrond: deels tegel (paadje), deels zand. Ik heb nog steenpuin liggen indien nodig.

Houten terras aanleggen

Een terras en trap aanleggen. Ons huis is gelijkvloers maar hoger dan de straat gebouwd, dus schuine stukken. Terras : veranda 9 m breed , terras lengte 9 m en br 3 m,5. Houten trap.

Aanleggen van houten terras

Momenteel in renovatie fase en zouden graag een houten terras aanleggen. Op zoek naar vakman die eens ter plaatse kan komen om de opties te bespreken. Hoeveel vierkante meter weten we nog niet zeker, tussen 40 - 70 m².