Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Aanleggen terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen terras:

Terras opnieuw aanleggen

Er ligt momenteel een terrasvloer die losgevroren is. We zoeken hiervoor een vervanging (alle opties staan open). Er is beperkte hoogte (ongeveer 10cm), maar verder is er veel mogelijk. Een bezoek ter plaatse is nodig. 80m²

Aanleggen van terras

Ik heb een nieuwbouw gerealiseerd en er is niets aan de tuin gedaan. Aanleg van een terras 10x4,5

Terras en stuk rond tuinhuis aanleggen

Nieuw aanleggen van terras en stuk rond tuinhuis. Onder tuinhuis liggen reeds klinkers van 20 x 20. De rest van de tuin is onafgewerkt en moet dus nog uitgegraven worden op te bepalen diepte. Terras heeft 2 putten en aansluiting op riool. 18m² terras 11m² stuk rond tuin

Verhoogd houten terras aanleggen

Verhoogd terras met trap: Hoogteverschil huis - tuin = +/- 1,5m Breedte terras = 8m Diepte terras = 2m De trap zou binnen deze opp. moeten geplaatst worden. Ik dacht aan een constructie in metaal of hout en het terras in hout.

Aanleggen houten terras op zesde verdieping

Het betreft een nieuw terras van 206 m² op het dak van een appartementsgebouw op de 6e verdieping. Terras op te bouwen op nieuw geplaatste dakbedekking (EPDM). Er is een opbouwhoogte tussen de 15 cm en 40 cm. Plannen te verkrijgen op aanvraag.

Composiet terras aanleggen

De helft van deze oppervlakte heeft al een vlakke tegel (was vroeger een veranda). De andere helft bestaat uit klinkers (oude). Over deze beide oppervlaktes zouden we 1 groot terras willen leggen in composiet / houtlook, oppervlakte 26m².

Composiet terras aanleggen

Nieuwbouw appartement gelijkvloers terras van 21m² nu gewoon in betonnen vierkante stenen, we vinden dit zeer lelijk. We zouden dus graag een composiet terras of pvc laten leggen. Alleszins geen hout.

Houten terras aanleggen

Leveren en plaatsen terras buiten ongeveer 15m². Qua materiaal graag hardhout zodat dit zo lang mogelijk kan meegaan. Momenteel is er nog geen verharde ondergrond aanwezig, zou dus nog gelegd moeten worden.