Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Aanleggen van terras in IPE" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen van terras in IPE:

Terras in hout aanleggen

Terras gedeeltelijk tegen gevel en uitlopend in tuin verzakt(door professionelen slecht geplaatst )composiet terras van 5mx3m verwijderen. Het terras kan kops geplaatst worden met een diepte gedeeltelijk van 3m over een lengte tegen de gevel van 7m en aansluitend diepte 4m over een lengte van 5m. De maten zijn op een paar centimeter na correct. De ondergrond is gedeeltelijk kiezel en aarde.

Terras aanleggen in duurzaam hout

Ik zou graag een terras willen in Europees duurzaam verbouwd hout. De afmetingen: 3 m op 3 of 4 m. Terras komt op de aarde, dus met palen in de grond. Een anti onkruid doek. Planken zonder groeven.

Houten terras aanleggen

Aanleg terras van 4 op 6 meter, voorbereidende graafwerken reeds afgerond.

Houten terras aanleggen

Aanleg van een houten terras inn de tuin van een rijhuis. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 m². Ik moet dat nog nameten.

Terras in gepolierde beton aanleggen

Gepolierde betonterras aanleggen achteraan een rijhuis. Oppervlakte van 24 m² terras in polybeton. Het oude terras zullen we zelf uitbreken.

Gepolierde betonvloer leggen

Aanleggen van een terras uit gepolierd beton van ongeveer 40 m². Er liggen momenteel wat losse klinkers die weg moeten. Vrije opbouwhoogte minstens 10 cm.

Houten terras leggen

Graag had ik een houten terras +- 4x4meter willen aanleggen op bestaande aarde. De grond is licht afdalend.

Terras aanleggen

We zouden graag met de tijd onze tuin aanleggen. Dit is een bijwoning met achter ons huis een grote oppervlakte van 264m². Het stuk net achter onze woning zouden we in kasseien willen laten aanleggen ongeveer 30m². Vroeger stond daar een groot magazijn, maar het terrein zal volledig afgegraven zijn en klaar voor de werken.