Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Aanleggen van terras in composiet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen van terras in composiet:

Terras aanleggen

Ik zou graag een terras aanleggen van ongeveer 5 op 15 meter. Tegels kopen we mogelijks zelf.

Plaatsen houten terras

We willen een houten terras van ongeveer 25m² aanleggen in onze tuin (vochtige ondergrond). We willen geen verharding van de volledige oppervlakte onder het terras, we wensen dat dit op een beperkte afstand van de grond wordt geplaatst. De houtsoort hebben we nog niet gekozen. Die keuze bespreken we graag samen met u. Bijkomende vraag: plaatsen jullie ook omheiningen? Indien ja, willen we daar ook graag de mogelijkheden en prijzen voor bekijken. Er zou ongeveer 15m geplaatst moeten worden.

Houten terras aanleggen

Houten terras van 25m² aanleggen naast het zwembad. Momenteel gewoon aarde.

Terras in gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonvloer gieten over een opp. van 39 m² met een dikte van 15 cm. Momenteel ligt daar steenafval, dat wordt open gelegd om daarna eventueel een zandlaag over. Oude terras ligt een pak lager, maar met betonvloer zou ik het graag wat hoger hebben dan de bestaande vloer. Extra: er ligt een waterafvoer die ik indien mogelijk zou willen inwerken of afsluiten en verwijderen. Graag ook voegen in beton slijpen zodat het lijkt of het tegels zijn van 1m x 1m.

Aanleggen houten terras

Wij willen een houten terras aanleggen waarop een opbouwzwembad dient te komen. De oppervlakte is 25 vierkante meter

Houten terras aanleggen

Terras van ong. 50m² aanleggen in Padouk of Ipé. Momenteel alleen maar aarde dus ook graafwerken dienen te gebeuren.

Composiet terras aanleggen

Terras is +/- 27m². Grotendeels stabilisee (24m²) gelegen al. 3m² gras. Terras zou 12 a 15 cm hoog moeten zijn. Composiet planken. Kleur nog te bepalen. A-kwaliteit.

Terras aanleggen

Ik zou graag een klein terras hebben in klei klinkers. 3op3 dwz 9m² nu is het gewoon gras. De vakmannen zouden ook het gras nog moeten weghalen ed.