Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Aanleggen van terras in klinkers 13 m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen van terras in klinkers 13 m²:

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras aanleggen van +/- 55m² met tegels of betonklinkers. Er moet eveneens nog gechaped worden (nieuwbouwwoning). Waarschijnlijk zullen we de tegels zelf aankopen, dus enkel offerte voor chape en plaatsing. Indien de vakman zelf liever materiaal aankoopt, kan dit besproken worden (indien goede prijs).

Twee terrassen aanleggen

Aanleg terras van 21,64 m2 in Robinia van 2,2x12 cm gevingerlast, Planken bevestigd op hardhouten onderbalken FSC Hiernaast nog een ander terras van 3,4 x 3,4 meter in Robinia aanleggen. FSC gecertificeerd met zichtbare inox schroeven. Terrasplanken komen ongeveer 14 cm boven het gazon.

Houten terras leggen

Ik wil op een bestaand plat dak (dat momenteel afgewerkt is met roofing en lekt) een volledig nieuw dak laten aanleggen en isolatie (isolatie volgens de dakisolatienorm voor woningen) met daarop terrasvloer uit hardhout padouk. Het plat dak is 44m²

Aanleggen van composieten terras

Terras oppervlakte zal ongeveer 45 m² aan te leggen in composiet houtwerk. Moment staat er niks, nu losse stenen.

Houten terras aanleggen

Graag zouden wij aan onze caravan een terras hebben van ongeveer een 5 m lengte. Terras met houten planken.

Terras aanleggen met stabilisé

Alles is uitgegraven en ligt klaar voor stabilisé te leggen. Het gaat hier over ongeveer 16 m² en toch 25 cm diepte in L vorm.

Houten terras aanleggen

Achteraan de tuin had ik graag een zonneterras aangemaakt van 3 m op 3 m. Ondergrond is niet 100% effen. Terras : Thermowood terras.

Houten terras leggen

Bestaande bankirai terras afbreken - Nieuw terras bankirai aanleggen. Tussen 50 en 100 m²