Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Afwerken dakterras met railing en passende vloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Afwerken dakterras met railing en passende vloer:

Dakterras aanleggen op garage

Op zoek naar een aannemer om een dakterras op mijn garage aan te leggen. Dit voor 9 op 4 meter. Afwerken in hout met balustrade en ook het dak van de garage eerst te vernieuwen. Ditis in golfplaten. Er moet ook een deur worden gezet.

Afwerken dakterras met railing en passende vloer

Ik wil het terras aan een kamer op de hoogste verdieping afwerken met een railing en passende bevloering. Terras : 1 m Br op 3 m lang. Er was een lek en alles is heraangelegd met isolatie en EPDM. Afwerking : vloer en railing.

Composiet terras aanleggen

Het betreft een dakterras van een nieuwbouwwonig. Een deel van ons dakterras is al betegeld met zwevende terrastegels. Een resterend deel van 10m² willen we met composiet terrasplanken willen afwerken.

Dakterras opnieuw waterpas leggen en afwerken

We hebben een dakterras waarbij de aannemer niks meer laat weten. Het oude terras is afgebroken (chape en tegels) en zou nu opnieuw waterpas gelegd moeten worden en afgewerkt. Houtwerk of betegeling nog af te spreken met vakman.

Overdekt dakterras afwerken

Ik wil graag mijn terras verder afwerken. Het overdekte terras ligt achteraan op het 1ste verdiep, het terras is ±19m². Er ligt reeds roofing op. Wat zijn de mogelijkheden kwa afwerking? Moet er eerst een waterdichte laag op? Of kunnen tegels, hout, epoxie gietvloer,... rechtstreeks op de roofing?

Plaatsen van dakterras in bankirai of ipe

Plaatsing van dakterras op roofing ondergrond. Plaatsing van steunen, dan frame in hout en daarop de bankirai. Breedte planken 12 cm, dikte 21 mm, vlakke planken (geen groeven). Terras is rechthoekig. Op twee hoeken is er een afloop voor het regenwater. Hiermee rekening houden AUB. Geen voorbereidende werkzaamheden, echter wil plaatsen van steunen omdat het dak in roofing is en er een niveauverschil is tussen het hoogste en het laagste punt van ongeveer 10 cm in hoogte. Aanvoer materiaal is makkelijk (eerste verdieping, goede brede doorgang naar de straat, ruime parking vooraan om voertuig met bv. Aanhangwagen te plaatsen. Houttype gebruiken dat niet opkrult en na verloop van tijd bij voorkeur eerder grijs wordt. Prijs maken all-in (aanleveren, plaatsen, afwerken, behandelen?)

Afwerken zwevend dakterras

Afwerken van zwevend dakterras en zo goed mogelijk waterdicht maken. Zijkanten nog af te werken. Terras in roofing en houten planken.

Afwerken dakterras

Dakterras van 32 m² met een niveauverschil en met 3 dakkoepels. Verder afwerken van dakterras. Graag ter plaatse komen kijken.