Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Balkon en trap naar tuin plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Balkon en trap naar tuin plaatsen:

Balkon renoveren

Bestaand balkon van 2.5m-3m x 0.5-1m renoveren. Recht zagen van kromming waar aanvankelijk een trap op uit kwam. Betonrot herstellen. Balustrade plaatsen en oude afbreken. Nieuwe vloerbekleding op beton plaatsen.

Balkon en trap naar tuin plaatsen

Balkon 2m x 2m op 1ste verdiep van bel-étage woning. Trap naar tuin plaatsen. Graag aluminium met houtbekleding.

Terras aanbouwen bel-etage met trap

Balkon van ong. 5m x 1.5m met trap naar tuin aanleggen. Terrastegels aanleggen op gelijkvloers over 8m x 2.5m. Betreft een bel-etage.

Bestaande trap naar tuin vervangen en balkon vergroten

Ik wil het balkon op de eerste verdieping (gegalvaniseerd onderstel op palen) uitbreiden tot aan de tussenmuur met de buurman. Grootte: 1m75 op 1m18. Vloer in pvc met ribbels of in glas. Aan dit platform moet ook een trap bevestigd worden van 14 treden met een inox leuning.

Tuinterras aan te leggen

Huis is een bel-etage rijwoning. Tuinterras aan huis moet opnieuw aangelegd worden. Uit te voeren werken: - Gelijkvloers: Afbraak bestaand terras en onderliggend beton welke verzakt is op 2 plaatsen (24 m²). Aanbrengen van nieuw verdicht zandbed en keramische tegels (30 m²). Verwijderen van huidige traptreden en vernieuwen met blauwe steen (5 treden). Bekleden van de zijwanden van de trap met keramische tegels (2,5 m²). - Balkon (1,20 hoogte). Leggen van keramische tegels (7 m²) Begin maart graag aan de werken starten.

Aanleg van terras

Aanleggen van een terras waarbij mijn eerste idee composiet is. Ik zoek ook een oplossing voor de trap en balkon, er is ook nog een trapje naar beneden (naar garage half ondergronds). Misschien kan het huidige terras dienen als fundament voor het nieuwe, nivellering is dan wel aan de orde denk ik. Eigenlijk geen idee wat andere mogelijkheden zijn en ik wil vooral een idee hebben van wat dit ongeveer gaat kosten. Misschien is natuursteen ook nog wel wat, kortom ik weet nog niet goed wat het eigenlijk moet worden. Vakkundig advies is dus een eerste stap in dit project.Foto ter beschikking.