Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Beton terrastegels leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beton terrastegels leggen:

Beton terrastegels leggen

Terras van 50m² met keramische tegels in stabilisé uitbreken. Betontegels op dit terras leggen.

Renovatie beton balkon

Renovatie van onze terrassen op de 1ste en 2de verdieping. Deze zijn niet meer waterdicht en de tegels zitten los. Oppervlakte zijn ongeveer 20 m². ° Demonteren balustrades en windschermen, deze worden behouden ° Uitbreken tegels en chape ° Waterdicht maken terrassen ° Voorzien van terrastegels (of kwartskorreltapijt afhankelijk van de prijs) ° Terug monteren van balustrade en windscherm.

Terras en oprit betegelen met beton en keramische klinkers 300 m²

Plaatsen van +-200 m² klinkers op onze oprit. Het gaat over betonklinkers van 30 x 20 x 6. Deze zijn reeds aangekocht en aanwezig. Borduur zijn al reeds geplaatst. Er dient dus nog chape getrokken te worden, klinkers gelegd te worden. Het gaat over gladde betonklinkers dus drilplaats met rubbermatten zodat de klinkers niet beschadigd geraken. Terras is +-100 m². Keramische terrastegels zijn ook reeds op locatie aanwezig. 60 x 60 x 2 formaat.

Plaatsen van terras

Wij willen ons terras laten tegelen in terrastegels van 120 x 40 x 2 cm op stoppen op een bestaande basis van een gegoten beton voor een oppervlakte van 30m² Te Holsbeek (gelegen tussen Aarschot en Leuven)

Plaatsen van dakterras op 2 e verdieping

Het betreft een dakterras op de 2 de verdieping. Graag prijs voor het plaatsen van terrastegels (beton) van 100 cm op 100 cm op tegeldragers. Het betreft een nieuwbouw en er dienen geen bijzondere vooraf gaande werkzaamheden worden uitgevoerd.

Houten terras aanleggen

Wij hebben een terras waar op dit moment moment gewoon beton is gegoten (er lagen houten terrastegels op, die hebben we weggedaan). Nu zouden we een mooi houten terras willen met planken ipv tegels. Dit is een planning, wij willen eerst informatie-prijsofferte en advies.

Renovatie van dakterras

Graag had ik mijn dakterras (+- 30m2) gerenoveerd. Nu bestaat het uit beton met roofing en terrastegels. Graag hadden we dit vervangen door composietplanken met 2X beloopbaar glas (100 op 150) en een dakluik van 90x120.

eerst 15m² oude beton verwijderen dan ...

eerst 15m² oude beton verwijderen dan muurtje van 40cm hoogte metsen, vullen met grond afwerken met beton en terrastegels.