Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Binnenkoer en terras heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Binnenkoer en terras heraanleggen:

Binnenkoer en terras heraanleggen

Binnenkoer heraanleggen: eerste deel met tegels en een houten overkapping. In het middenstuk mag wat gras komen en een achterste stuk graag aanleggen in hout, zodat er plaats is voor bijvoorbeeld een barbecue. De afmetingen zijn ongeveer 9 meter op 5.

Vervangen terras binnenkoer

Terras is binnenkoer in stadswoning omgeven door 4 muren. Er liggen nu reeds oude houten tegels (50cm op 50), deze moeten weg. Ondergrond is een (grillige) oude beton - misschien nog recht te trekken of vernieuwen? Afvoerputje op 1 plek. Koer is ook vaak relatief vochtig. Nieuw materiaal: graag hout of composiet met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij staan open voor ecologische alternatieven voor hardhout, zeker thermowood. Planken of tegels kan allebei. Graag offertes in verschillende materialen. Termijn uitvoering is flexibel.

Terras en binnenkoer aanleggen

Wij zijn op zoek naar iemand die onze binnenkoer en terras wil komen aanleggen in polybeton. Ook de stallen zouden we in polybeton willen. We zouden deze ook dubbel willen bewapenen zodat deze ook als fundering voor een bijgebouw kan dienen.

Renovatie van dakterras

Renovatie dakterras +-25m² (5,10m op 4,60m) op roofing: Graag hadden we hiervan een houten vloer op poten gelegd. Het terras is eigenlijk een binnenkoer op de 1ste verdieping. Terras is nu al toegankelijk vanuit de keuken via een schuifdeur. De andere muren zouden we graag bezet zien worden met een houtcomposiet. Graag aparte offerte voor de vloer en de bezetting van de muren.

Terras aanleggen

Ter verlenging van onze binnenkoer in beton klinkers (idem foto begin pagina) zouden wij een terras aan laten leggen van ongeveer 5 meter bij 4. 5 m. Hiervoor lag een bankirai terras en is reeds opgebroken en zouden aanleg op korte termijn zien indien mogelijk? Wat is de richtrijs voor werkuren, voorbereidende werken en de klinkers alsook zonder de klinkers?

Wij wensen een dakterras te maken op een ...

Wij wensen een dakterras te maken op een plat dak. We moeten een trap plaatsen vanuit een binnenkoer en op het dak boven de stookplaats een terras maken. We hadden gedacht aan een houten terras en een omheining.