Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Composiet terras aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Composiet terras aanleggen:

Composiet terras leggen

Vaste ondergrond. Terras aan te leggen. Nu ligt er bankirai en te vervangen door composiet tegels. Terras : 7m op 4m.

Composiet terras aanleggen

Totaal 35 lopende meter 1,80m hoog afsluiting, alsook het aanleggen van een terras in composiet van 43m². Nu staat er nog geen terras.

Composiet terras aanleggen

Op ons terras is nu hout( bakirai )bevestigd maar is nu kapot en krom getrokken. Wij zouden dit willen laten uitbreken en een nieuwe terras in kunststof leggen. Oppervlakte : 9 m²

Houten terras leggen

Ik heb een terras met vloeroppervlakte iets minder dan 5 vierkante meter. Graag zou ik het terras totaal vernieuwen, afgewerkt in hout of composiet. Hierbij wil ik het hout of composiet dat gebruikt wordt voor de vloeroppervlakte, ook laten doorlopen op de gevels links en rechts van het terras. Zodanig dat alles 1 geheel vormt. Dit zou naar mijn schatting dus de totaaloppervlakte tussen de 15 a 20 m2 brengen.

Plaatsen van composiet dakterras

Mijn terras moet vernieuwd worden. Er is net roofing opgezet en ben nu op zoek naar een terras om erover te leggen. Vooral een terras waar zeer weinig onderhoud voor nodig is. Oppervlakte 50 m²

Composiet terras leggen

Ik heb reeds voor 12m2 composiet planken en onderbalken. Maar zou in totaal 50m2 moeten hebben en ook gelegd.

Houten terras plaatsen

Terras in hout (geen composiet) van +/- 25 vierkante meter. Duurzaam hout wat past bij een moderne woonst. Liefst hout wat niet glad wordt bij vries (kleine kinderen).

Composiet terras leggen

Huidig terras 3x3 dient verbreed naar 4m(deels over tuinvijver)en naast huidig terras ligt gewoon aardegrond in resterend deel van huisbreedte. Bedoeling is dus terras te verruimen in totale breedte van het huis. Wij zouden kiezen voor lichtgrijze kleur.