Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Composiet terras aanleggen en oprit vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Composiet terras aanleggen en oprit vernieuwen:

Terras vernieuwen

Terras van 15m x 3.5m vernieuwen. Momenteel Bankirai die moet uitgebroken worden. Graag hardhout, thermowood of composiet.

Houten terras leggen

Houten terras van 1.9m x 6.9m aanleggen. Momenteel parkeerplaatsen dus terras kan niet in grond verankerd worden. De straat helt af dus terras moet waterpas geplaatst worden, hoogteverschil is in lengte ong. 35cm. Terras ook aan 1 lange zijde en 2 korte zijden afgeschermd worden met panelen van ong. 90cm hout en daarop glas. Graag composiet vloer en padouk of ander hardhout. Circuit installeren om op verticale peilers lampjes te steken met 2 stopcontacten.

Composiet terras leggen

Een houtcomposiet terras aanleggen. Tussen 50 en 100 m²

Composiet terras aanleggen

Composiet of Keramisch terras aanleggen rond een rond zwembad. Opp. terras is ong. 107m² - 20m² van zwembad. Zwembad heeft diameter van 5m. Rond zwembad speciale anti-slipboordstenen plaatsen. Terras graag ook hoge anti-slipheid. Kizelstenen uitgraven, maar hierbij helpen eigenaars mee.

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aanleggen van 3.5m x 1.5m op gazon. Nu is het gewoon gazon. Het zou zijn voor voor mijn tuinhuisje.

Composiet terras plaatsen

Aan onze grote schuifraam zouden wij een terras willen van +/- 32m². De veranda is echter hoger als de vorige en de plaats waar het terras moet komen is momenteel gras. Het terras zou op gelijke hoogte moeten komen met de vloer in huis.

Bankirai terras op vlonder heraanleggen

Mijn huidige terras (bankirai) is in slechte staat en aan vervanging toe. De oppervlakte van het terras is ongeveer 20 m2 (L 7.50 m x B 2.60m), het terras is afgebakend door een metalen balustrade met spijlen (ingevezen in de plankenstructuur). Optie bankirai en optie composiet (of iets vergelijkbaar - liefst duurzaam). Ik woon in een appartement op de 3de verdieping (hoogste verdieping en enige appartement op deze verdieping).

Dakterras renoveren

Ik wil het terras van mijn dakappartement renoveren, 45 m² (12,5 meter lang op 4,50 meter breed) . Graag zou ik een mooie afsluiting (in composiet) rondom willen. Nu is die 95 cm hoog (inclusief stenen eronder). Ik had graag een omheining van 1m15. Ook wil ik een andere vloerbekleding op het terras, momenteel ligt er zeer slecht onderhouden bankirai op, ik zoek iets dat ik ofwel op de bankirai kan laten leggen of tegels op tegeldragers.