Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Composiet terras aanleggen rond zwembad 50 55 m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Composiet terras aanleggen rond zwembad 50 55 m²:

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aanleggen onder een lamellendak van 3 * 4m. Bodem is zand. Ongeveer 14m² te leggen .

Composiet terras aanleggen

Nu ligt er gras en zand alsook een wandelpaadje met steentjes naar het tuinhuisje. Een composiet terras plaatsen 25 m². Voorbereidende werken, uitgraven en stabilisé leggen.

Composiet terras leggen op 1e etage 12 m²

Terras aanmaken op eerste etage ongeveer 4× 3 meter met composiet planken. Oppervlakte is ongeveer 12 m². Er liggen nu planken op , die graag verwijderen en nieuwe plaatsen.

Composiet terras aanleggen 40 m²

Terras aanleggen. Totaal 40 m² afmeting 4 m x 10 m. Er ligt al een terras een deel zou moeten uitgebreid worden. In composiet.

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aan tuinhuis van ongeveer 2m op 3m,en dan nog composietscherm van 1,80m L en scherm van 0,90mL plaatsen. Materiaal aan te kopen door vakman.

Composiet terras aanleggen

Het gaat over een terras in composiet van 44m² op bestaand terras in steen.

Terras in composiet aanleggen 18 m²

Wij willen een terras aanleggen in composiet terrasplanken voor een oppervlakte van 18 vierkante meter. Ik zal zelf de oppervlakte uitgraven.

Composiet terras aanleggen

Het betreft een dakterras van een nieuwbouwwonig. Een deel van ons dakterras is al betegeld met zwevende terrastegels. Een resterend deel van 10m² willen we met composiet terrasplanken willen afwerken.

Partners

Partners van Casius