Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Dakterras aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras aanleggen:

Dakterras aanleggen

Makkelijk demonteerbaar lichtwegend bankirai dakterras met beloopbaar glas aanleggen. Graag groevenvrije bankirai op staanders van 30-40cm hoog. Bestaand recent vernieuwd plat dak met lichtkoepeldragers bestaat uit een deel van 4m x 4m en aanpalend deel van 3m x 4m. Momenteel is er een 10j oude plastieken gebogen Skylux lichtkoepel die geopend word zoals een boek in deel van terras van 1.18m x 2.2m. Dient als verlichting en verluchting bij condens. Ruimte onder lichtkoepel is gang zonder raam.

Dakterras aanleggen

Dakterras van 5m x 11m aanleggen. Toegang voorzien met deur. Lage balustrade van 11m aan 1 kant plaatsen. Houten afsluiting 2 x 5m en 1 x 11m aan andere kanten plaatsen. Vloer in kunststof of hout aanleggen.

Terras op plat dak plaatsen

Composiet dakterras van 12m² aanleggen. Momenteel roofing en toegang via schuifdeur. Liefst zwevend of op poten.

Composiet terras plaatsen

We zouden graag een terras willen laten maken voor het aanleggen van een verhoogd dakterras composiet of in thermowood. Voor een ruimte van 50 m².

Verhoogd dakterras aanleggen

We zouden graag een offerte willen krijgen voor het aanleggen van een verhoogd dakterras gemaakt van composiet planken ( Onderhoudsvrij). Voor een terras van 50m². Het zouden holle planken moeten zijn.

Dakterras aanleggen

Simpel dakterras aanleggen op plat dak. Graag goedkope materialen zoals rubberen tegels en antislip planken. Goede afwatering voorzien. Veilige balustrade. Vorige eigenaars hebben houten balustrade in roofing vastgeklopt dus kan zijn dat roofing moet vernieuwd worden. Afmetingen zijn ong. 2.3m x 4.7m. Bereikbaar via groot raam in trappenhal.

Aanleggen van dakterras

Dakterras aanleggen op plat dak van badkamer en kamer. Afmetingen zijn ong. 4m x 5.5m met 2 uitsparingen voor lichtkoepels. Liefst met extra buitenisolatie tussen roofing en terrasvloer. Duurzame en makkelijk te onderhouden vloer. Lichtdoorlatende omheining.

Dakterras aanleggen

We hebben een dakterras met EPDM van ongeveer 48 m². Een deel van dat terras ligt aan de voorkant en beslaat een oppervlak van 27 m², het andere deel van 12m lang en 1.6m diep ligt aan de zijkant als balkon. We hadden dit terras graag aangelegd in een ecologisch en duurzaam materiaal. Gerecycleerd plastic, duurzaam hout of een ander materiaal. Suggesties zijn welkom.