Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Dakterras aanleggen 48m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras aanleggen 48m²:

Dakterras aanleggen

Simpel dakterras aanleggen op plat dak. Graag goedkope materialen zoals rubberen tegels en antislip planken. Goede afwatering voorzien. Veilige balustrade. Vorige eigenaars hebben houten balustrade in roofing vastgeklopt dus kan zijn dat roofing moet vernieuwd worden. Afmetingen zijn ong. 2.3m x 4.7m. Bereikbaar via groot raam in trappenhal.

Aanleggen van dakterras

Dakterras aanleggen op plat dak van badkamer en kamer. Afmetingen zijn ong. 4m x 5.5m met 2 uitsparingen voor lichtkoepels. Liefst met extra buitenisolatie tussen roofing en terrasvloer. Duurzame en makkelijk te onderhouden vloer. Lichtdoorlatende omheining.

Dakterras aanleggen

We hebben een dakterras met EPDM van ongeveer 48 m². Een deel van dat terras ligt aan de voorkant en beslaat een oppervlak van 27 m², het andere deel van 12m lang en 1.6m diep ligt aan de zijkant als balkon. We hadden dit terras graag aangelegd in een ecologisch en duurzaam materiaal. Gerecycleerd plastic, duurzaam hout of een ander materiaal. Suggesties zijn welkom.

Houten dakterras aanleggen

Het gaat over een houten dakterras. Plat dak is net gelegd, toplaag is derbigum, oppervlakte is ongeveer 22m².

Dakterras leggen en afsluiting voorzien

Aanleggen van een dakterras op 1 van onze platte daken. Dit plat dak is toegankelijk via een toegangsdeur via onze trappenhal. Momenteel ligt er enkel roofing op. Onbekend is de draagkracht. We willen zowel aanleg vloer (hout + nepgras) als omheining voor privacy.

Aanleggen dakterras

Aanleggen van terras penthouse, 60m² . Tegels zijn van Coeckbeton 30x30cm dikte 4 cm, rood/terracotta kleurig. Tegels (635 st) dienen op tegeldragers geplaatst te worden perfect vlak cfr. regels van de kunst, te overbruggen hoogte 28 cm. straatzijde goed bereikbaar

Composieten dakterras leggen

Het aanleggen van een dakterras (12,5m x 3,5m) - Dak lijkt me in orde - balustrade wordt geplaatst door iemand anders. Silvadek motion glad composiet.

Dakterras aanleggen

Ik zou graag een dakterras willen op 1 van mijn platte daken. Ondergrond is roofing. Mijn voorkeur gaat naar planken, maar alle ideeën zijn welkom.