Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Dakterras betegelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras betegelen:

Dakterras betegelen

Dakterras van 9 meter op 5 meter volledig betegelen. Hoogte dak is 3 meter.

Dakterras aanleggen

Aanleggen van een dakterras. Het dak is volledig hersteld, er ligt roofing op. Graag in hout of betegelen van dakterras. De oppervlakte is 130 m² aan te leggen.

Dakterras betegelen

Bestaand dakterras dat vergroot moet worden met 56m². Er moeten betontegels opkomen Het gaat over een ( dakterras) op een ondergrondseparking .

Aanleggen van composiet dakterras aanleggen in composiet

Totale oppervlakte 30 m² in 3 delen graag betegelen in composiet op een dak. Terras moet op een dak komen.

Dakterras betegelen

Graag vakman voor levering & plaatsing, om een dakterras van 4,20 m x 2,20 m te voorzien van keramische tegels op tegeldragers. Tegeldragers die de helling van het terrein (1,5 cm/m) compenseren. Hoogte tegeldragers variërend van ca. 13 cm tot ca. 19 cm. Ondergrond = EPDM op betonnen welfsels.

Betontegels aanleggen op dakterras

Terras afmeting: 60 x 40 x 5 cm (29 kg per tegel) te plaatsen op tegeldragers op tegeldragers. Op een bestaand gebouw betegelen, dit zijn loodse kisten. Dit is 1 groot gebouw. Tegels in samenspraak met de vakman.

Aanleg van terras met terrastegels en hout-kunstgras

Ik wil terrastegels in combinatie met hout en / of kunstgras op mijn dakterras . Moet op voetjes . Ongeveer 100 vierkante meter. Graag ter plaatse komen kijken voor ideen en mogelijkheden voor het terras te betegelen, hout of kunstgras te ontwerpen...

Aanleggen van dakterras

Betegelen van een (dak)terras van 35m² op pootjes. Contactgegevens bij afspraak.