Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Dakterras en terras op het gelijkvloers aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras en terras op het gelijkvloers aanleggen:

Dakterras en terras op het gelijkvloers aanleggen

Houten terras op het gelijkvloers te vervangen door een terras in duurzaam composiet. Hiernaast ook een dakterras aanleggen met nog extra isolatie tegen de muur. In totaal beide terrassen samen zo een 23,46 m².

Houten dakterras aanleggen

Wij hebben nu een groendak van ongeveer 15 m² (5x3 m) en zouden dit graag omvormen in een dakterras. Er is een lichtkoepel voorzien in dit dak voor onze keuken op het gelijkvloers en deze behouden we graag dus zouden het terras rondom deze koepel willen plaatsen.

Houten dakterras aanleggen

Renovatie en kleine uitbreiding bestaand betonnen terras op 1e verdiep, liefst met composiet. Nakijken bestaande betonconstructie, die als basis dan kan gebruikt worden voor een houten terras. Indien ja: Afbreken huidige betonnen trap, uitbreken vloer terras, afbreken huidige leuning. Plaatsen hout-composiet terras, dat iets groter zal zijn dan het huidige. Plaatsen nieuwe trap, eindigend op het terras op gelijkvloers. Plaatsen nieuwe leuning in inox. Indien nee: Afbreken volledig terras (en trap en leuning) Opbouw nieuw terras in composiet, losstaand van de buitenmuur. Opmerking : gevelrenovatie en isolatie moet ook gebeuren, niet zeker wat de beste volgorde is tov terrasrenovatie.

Dakterras in composiet aanleggen

Op roofing gelijkvloers - dan van garage, 100 m twinson liefst. Materiaal door de vakman aan te kopen.

Uitbreiden dakterras

Ik wil mijn dakterras, welk gebouwd is op een ondergrondse garage en zich bevindt op het gelijkvloers willen uitbreiden. Het terras is nu ongeveer 38m² maar heeft een asymmetrische vorm, deze wil ik graag een rechthoekige vorm laten aannemen. D.w.z. dat het terras moet worden uitgebreid met +/- 4m². Momenteel liggen er op het bestaande gedeelte stenen. De gehele oppervlakte (43m²) met een houten vloer, als enkel een offerte om het stuk van 4m² uit te breiden met stenen. Er zijn eveneens meerdere lichtkoepels aanwezig op het dak (zie foto in bijlage). Suggesties zijn steeds welkom.

Aanleg dakterras en afsluiting plaatsen

Het betreft de aanleg van een dakterras op de eerste verdieping, inclusief het plaatsen van een groot raam naar het terras (ter vervanging van het bestaande raam). Het terras wordt geplaatst op het dak van het gelijkvloers appartement. Er moet langs de beide zijden een scherm van 1,8 m hoog komen en vooraan een afsluiting (standaardhoogte). De afvoer wordt geregeld via het bestaande afvoerkanaal, dat verwerkt is in het dak.

Plaatsen van terras + dakterras

Het gaat over een dakterras en een gelijkvloers, gelijkvloers ligt nu een terras met treden, dit moet uitgebroken worden. Het dakterras, roofing, er staat ook een koepel waar rond gewerkt moet worden, hier in een balustrade nodig.

Heraanleg van terrassen

Het betreft 3 terraszones: - gelijkvloers - tuin: 20 m2 - 1ste verdieping dakterras: 5 m2 -2de verdieping dakterras: 5 m2