Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Dakterras aan te leggen in kunststof" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras aan te leggen in kunststof:

Houten dakterras leggen plus glazen of plexiglas balustrade

Ik wil graag mijn terras vernieuwen (420x1240cm). Momenteel stenen tegels met ijzeren omheining wat ik wil veranderen naar een terras van (gladde) planken (geen ribbels) van hardhout met een omheining van (plexi)glas.

Dakterras leggen plat dak

We zouden graag een dakterras laten leggen. Het gaat om een plat dak van ca. 35m², dat reeds in de bouwplannen (1989) was voorzien als dakterras maar nooit werd aangelegd. Er is momenteel toegang tot het onaangelegde terras via een terrasdeur aan onze slaapkamer (eerste verdieping). We zouden graag rondom een stevige balustrade laten plaatsen, een buitentrap (extra toegang) en een terrasbodem (tegels, planken? naargelang de mogelijkheden van de ondergrond (nu roofing, oppervlakte bestaat uit twee dakdelen met een licht hoogteverschil).

Composiet terras leggen

10.5 m2 op terras verd 3 + nieuwe onderbouw onderbouw 28 m2 op dakterras verd.4 + nieuwe onderbouw onderbouw - Composiet / hol / antraciet

Houten dakterras aanleggen

Vakman gezocht om voor een plat dak van een nieuwbouw een terras aan te leggen. Oppervlakte is 16.50 m² (L. 7.65 B. 2.15 H. 0.15). Graag een houtsoort die zijn kleur zal behouden en zonder ribbels.

Dakterras volledig opnieuw aanleggen (roofing + tegels )

Op onze 1ste verdieping is er een bestaand dakterras met +/- opp. 10m². Deze dient volledig uitgebroken te worden en opnieuw gelegd te worden (incl roofing), dient waterdicht te zijn!!! Terras aan te leggen met tegels.

Leggen houten dakterras

Vervangen van huidig dakterras, echter oude dakterras wordt verwijderd door andere firma wegens plaatsing dakisolatie. Schatting oppervlak 40 m² in L-vorm, graag prijs per m2.

Dakterras aan te leggen in kunststof

Het betreft hier een dakterras van 100m², in L-vorm. De ondergrond bestaat uit asfalt. Woning met dakterras.

Tegelwerken uitvoeren

Het gaat om 227m² dakterras. Nu ligt er roofing op het dak. Terras aan te leggen met tegels :44 m en groenzone van 183 m.( accentplanten ......) De isolatie kan slechts 120 kg / m² druk verdragen. Wat wel mogelijk is: tegels op tegeldragers. Bijvoorbeeld: Tegels in blauwe steen van 2 cm dik wegen ca 50 kg /m², 3 m dik weegt 75 kg /m² een extensief sedumdak met accentplanten zoals bieslook, dianthus, hogere sedums en bloembollen (ca 80 kg / m²)