Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Dakterras plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Dakterras plaatsen:

Terras op plat dak plaatsen

Ik zou graag een dakterras van +/- 30-35m² laten heraanleggen. Momenteel liggen er bankerai-tegels. Voor de materialen laat ik mij adviseren door de vakman. De bankerai tegels mogen eraf.

Dakterras plaatsen

Wij willen een dakterras laten plaatsen. Het is ongeveer 5 diep en 10 à 12 meter lang. We zouden willen werken met composiet.

Houten terras plaatsen op dak

Houten dakterras op roofing van 5m x 8m plaatsen op 1ste verdiep van een rijhuis. Graag ook balustrade en nieuwe dekstenen.

Houten dakterras plaatsen

Het betreft een bestaand plat dak boven de keuken met lichtkoepel, om te bouwen tot terras met deels overkapping huidig onderliggend terras - de grootte zal rond de 10 m² liggen - bouw van comfortzone in hout uitgewerkte bank voor 4 personen - bewandelbare lichtkoepel (glas?) - eventueel mogelijkheid hot tub in hout

Tegels op dakterras plaatsen

Plaatsen tegels op plat dak. Tussen 50 en 100 m².

Houten dakterras plaatsen.

Houten dakterras op roofing plaatsen op 4de verdiep. Opp. is 60m². Bekijken hoe de kanten aan zijkant mooi afgewerkt kunnen worden. Opbouw bovenop de goot aan straatkant ong. 16m x 0.5m x 0.5m. Bestaande balustrade kan herbruikt worden.

Tegelwerken uitvoeren voor dakterras

Bestaand terras van 7m x 3.8m op 1ste verdieping afbreken. Momenteel Roofing met daarop houten kader waarop betonnen tegels liggen. Houten frame is rot waardoor tegels beginnen verzakken. Nieuw frame of tegeldragers plaatsen. Nieuwe tegels op frame of tegeldragers plaatsen.

Dakterras leggen plat dak

We zouden graag een dakterras laten leggen. Het gaat om een plat dak van ca. 35m², dat reeds in de bouwplannen (1989) was voorzien als dakterras maar nooit werd aangelegd. Er is momenteel toegang tot het onaangelegde terras via een terrasdeur aan onze slaapkamer (eerste verdieping). We zouden graag rondom een stevige balustrade laten plaatsen, een buitentrap (extra toegang) en een terrasbodem (tegels, planken? naargelang de mogelijkheden van de ondergrond (nu roofing, oppervlakte bestaat uit twee dakdelen met een licht hoogteverschil).