Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Gepolierde beton gieten voor terras en zwembad" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gepolierde beton gieten voor terras en zwembad:

Gepolierde betonvloer aanleggen

Terras van ong. 40m² aanleggen. Parking voor 1 auto aanleggen. Pad van ong. 3m lang in stapstenen aanleggen naar nog te plaatsen tuinhuis. Graag gepolierd beton.

Heraanleggen terras

Een bestaand terras van ongeveer 40 m² moet worden uitgebroken en een nieuw moet worden aangelegd. Ik twijfel nog tussen tegels of gepolierde beton. Ik woon niet ver van een spoorweg, waarbij wij vaak last hebben van trillingen.

Terras aanleggen in gepolierde beton

Ik had graag het laten plaatsen van een terras in gepolierde beton op het gelijkvloers in een appartement. Terrasoppervlakte bedraagt 30 m². Er ligt nu nog een oud terras, maar dat breken we zelf uit.

Houten terras vervangen door tegels of beton

We hebben een houten bankirai terras, dit is echter aan vernieuwing toe. We hebben interesse in tegels (natuursteen) of gepolierde beton. Oppervlakte kennen we niet vanbuiten, maar we schatten ongeveer 7 meter op 10. De veranda zal ook vernieuwd worden, dus die afmetingen kunnen nog slinken.

Gepolierde betonvloer plaatsen

Terras gieten in gepolierd beton. Afmetingen +/- 5 op 3 m. Rijhuis dus via woning in rechte lijn naar tuin.

Gepolierde betonvloer leggen

Ik zou graag een terras aanleggen. Ongeveer 40m². In de gepolierde beton. Al afgegraven ongeveer een 40 m² en 2 pitten die zouden moeten verwerkt worden in beton.

Terras aanleggen

We willen graag een terras laten aanleggen van ongeveer 28m². Momenteel twijfelen we nog tussen tegels of gepolierde beton.

Gepolierde betonvloer leggen als terras

Terras buiten, reeds uitgegraven. Zou zijn voor rond ons tuinhuis, dus gaat om ongeveer een 25m². Daarnaast hebben we ook nog een pad lopen in de tuin. Zou dat eventueel ook kunnen overgoten worden met beton om het erna te polieren?