Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Gepolierde beton gieten voor terras en zwembad" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gepolierde beton gieten voor terras en zwembad:

Terras in gepolierde betonvloer leggen

Voor het plaatsen van een tuinhuis met luifel zouden we een vlakke ondergrond en stukje terras willen voorzien in gepolierd beton.(Totale opp. 36m² - 5,75m Br x 6,25m L)

Gepolierde beton gieten voor terras en zwembad

Gepolierde beton rond zwembad en voor terras in het wit. Oppervlakte van 80 - 100m². Tuin is al opgehoopt, dus er moet niets uitgegraven worden.

Terras aanleggen in gepolierd beton

Ik wil een terras aangelegd hebben van 120 m². Dit door gepolierde beton van 10 cm dik. Ook dient deze in tegelvorm geslepen te worden van 1m op 1m. Nu ligt er gewoon kiezel.

Terras in gepolierde betonvloer aan te leggen

Uitwerking van een rechthoekig terras in beton gepolierd. Tevens willen wij ook bekijken om de graaf of coufrage werken zelf te kunnen doen.

Terras in gepolierde beton aanleggen

We wensen een terras te plaatsen op een gedeelte waar er een terras stond. Het gedeelte werd al reeds helemaal afgebroken en de aarde wordt nog rechtgetrokken. 40 m².

Buitenterras heraanleggen en vergroten vloeren garage

Breedte achtergevel: 7m, opp huidige terras (L-vormig) +/- 17m², Opp nieuw terras +/- 28 m², tegels reeds voorzien (60x60x2cm). Het putdeksel van de speitsche put moet verkleind worden van 70x70cm naar 60x60cm en diagonaal tov de achtergevel komen, met passend in het patroon van de tegels die we ook diagonaal willen late leggen m.u.v. de rand. Ook nog inspectieluik sifonput mee te integreren. Beton + chape te voorzien. Uitgraven kunnen we eventueel al deels zelf doen. Dank bij voorbaat. Wat de garage betreft: afm: +/- 3,80 x 12 m. Vloer: ruwe beton,geschilderd. Offertt voor ofwel gepolierde beton boven op te leggen in 2 delen ofwel chape met vloertegels. Tegels nog niet aangekocht voor de garage

Terras gepolierde beton

Terras aan te leggen in gepolierde beton. Het terras zou ongeveer 5m breed en 4m diep worden en mag bovenop de bestaande betontegels komen (hoogte blauwe steen is 40cm) Wij verkiezen antraciet als kleur Ik heb alvast 1 vraag: hoe wordt de afwatering voorzien (terras licht op helling, goot aansluiten op regenwaterafvoer dak?)