Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Gepolierde betonvloer leggen als terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gepolierde betonvloer leggen als terras:

Betonvloer plaatsen

Gepolierde betonvloer plaatsen met een totale oppervlakte van 40m².

Gepolierde betonvloer leggen

Ik zou graag een terras aanleggen. Ongeveer 40m². In de gepolierde beton. Al afgegraven ongeveer een 40 m² en 2 pitten die zouden moeten verwerkt worden in beton.

Terras in gepolierde betonvloer leggen

Ik wil graag een terras aanleggen in achtertuin met polybeton. Afmeting 25 m². Nu liggen er dallen, maar die zou ik zelf kunnen weghalen indien nodig.

Gieten gepolierde betonvloer

Terras liggen al klinkers maar hebben hun tijd gehad. Verzakking en door verkeerd kuisproduct beschadigd. ook constant onkruid tussen de stenen. niet meer weg te krijgen. Wil gepolijst betonnen terras en ook rondom ovalen zwembad, totale oppervlakte is ongeveer 100m². Met nadien groeven slijpen in kleur naar wens.

Gepolierde betonvloer leggen als terras

Terras buiten, reeds uitgegraven. Zou zijn voor rond ons tuinhuis, dus gaat om ongeveer een 25m². Daarnaast hebben we ook nog een pad lopen in de tuin. Zou dat eventueel ook kunnen overgoten worden met beton om het erna te polieren?

Gepolierde betonvloer leggen

Aanleggen van een terras uit gepolierd beton van ongeveer 40 m². Er liggen momenteel wat losse klinkers die weg moeten. Vrije opbouwhoogte minstens 10 cm.

Terras in gepolierde beton aanleggen

Voor mijn tuinhuis en overdekt terras zou ik als ondergrond kiezen voor een gepolierde betonvloer. De totale oppervlakte bedraagt 35m², het tuinhuis is 15m² als vloer, het overdekt terras 20 m². Opbouwhoogte van minstens 10 cm en het oude terras zal al uitgebroken zijn.

Terras aanleggen in gepolierde beton

Betreft de ondergrond van een tuin. Ik zou van grind naar gepolierde betonvloer willen overgaan. De tuin is 20m lang 2.5m breed en is 25m verwijderd van de plaats waar een vrachtwagen kan staan. Eventueel handig om weten voor de aanlevering.