Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Heraanleg terras met composiet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleg terras met composiet:

Houten terras aanleggen

Betreft de aanleg van een houten terras in ThermoWood van 20m2 onder een smeedijzeren pergola van 12m2. De voorbereidende grondwerken met stabilisé worden ikv volledige heraanleg tuin en terrassen uitgevoerd. Wij zoeken een professionele vakman om het houten terras aan te leggen volgens de regels van de kunst. Het niveau van het houten terras op grashoogte (1 horizontale lijn).

Heraanleg terras met composiet

Een deel van ons (verhoogd) terras dient vernieuwd te worden. Momenteel tegels maar wij wensen deze te laten vervangen door composiet planken. Terras mag eventueel met een paar m² uitgebreid worden. Terras nu ongeveer :10m².

Heraanleggen van terras en grasmatten leggen

Heraanleg terras in blauwe steen. Aanleg lounge. Aanleg pad rond garage. Aansluiten van bestaande oprit met de garage. Boordstenen plaatsen. Aanleg grasmatten.

Heraanleg (betegeling en onderlaag) terras op eerste verdieping

Terras op eerste verdieping renoveren. Opnieuw betegelen en vermoedelijk ook vervanging van de onderlaag van de tegels. Afwerking met boordsteen in blauwe hardsteen.

Heraanleggen van terras rond zwembad in ocewood

Heraanleg terras in ocewood composiet, rond zwembad, +/- 80 m². Tegels rond zwembad verwijderen.

Terras aanleggen en betegelen

Heraanleg terras, uitgraven, stabilisé, chappe & afwerken met aanleg keramische tegels. De oppervlakte is ongeveer 40 m².

Printbeton aanleggen voor terras in kassei of tegelstructuur

Betonvloer plaatsen ongeveer 50 m². Graag een printbeton aanleggen. Heraanleg van terras (momenteel bestaande uit tegels) Ongeveer nuance grijs-bruin. Opteren voor een natuurkleur. Tegelstructuur of kassei structuur.

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

Het nieuwe terras van 20 m² komt in de tuin waar nu gras ligt. We overwegen om het bestaand terras aan het huis dat u in tegels gelegd is, ook te vervangen. Onder dat terras is voldoende steenslag en chape aanwezig die hergebruikt kan worden. Bij de eventuele heraanleg van dit terras moet rekening gehouden worden met het bestaand niveau van dorpels, afwerking in blauwe steen onder aan de gevel en bestaande tuinmuurtjes. Ik wil graag zelf de voorbereiding van de werken voor mijn rekening nemen (gras weghalen, grond uitspitten, bestaande tegels op het terras verwijderen, coffrage plaatsen, ... ) in overleg met de vakman. Oppervlakte van ongeveer 40 m².