Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Heraanleggen van houten terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleggen van houten terras:

Dakterras heraanleggen met composiet

Graag zouden wij en het houten dakterras laten weghalen en een nieuw composiet terras met houten look in de plek leggen. Ongeveer 64 m².

Houten terras heraanleggen

Een overdekt terras opnieuw vloeren over de bestaande vloer. Afmetingen zijn 5m op 3m en aansluitend 5m op 4m .

Dakterras heraanleggen

Mijn dakterras is gedemonteerd omdat er onderhoudswerken nodig waren aan het dak. Ik zoek een firma die het terras met houten planken opnieuw kunnen aanleggen. Dakterras is 12 m².

Houten terras heraanleggen

Bestaande houten terras vernieuwen . 2 terrassen in de tuin van ongeveer 50m² tezamen.

Heraanleggen houten terras

FSC-padoek terras aan de tuin (8,5 x 3,5 m), ondergrond is reeds OK, We hebben reeds een bankirai-terras, dat moet vernieuwd worden.

Heraanleggen van een houten / kunststoffen terras

Op dit moment liggen er bankirai planken die versleten zijn en krom staan. +- 50 m². Ik vrees dat ook de onderplaten niet meer in goede staat zijn. het betreft een terrasruimte van +- en +- 10 treden.

Heraanleggen van houten terras

Huidig terras aangelegd met zelfgemaakte 'tegeldragers' door vorige eigenaar (beton in afgesneden PVC buis) en blauwe hardsteen tegels (60x60) van 2 à 3cm dik en dus te smal. Door de geringe dikte en ongeschikte tegeldragers liggen de tegels niet goed vast en breken er geregeld enkele tegels. We zouden ofwel deze tegels opnieuw willen hergebruiken mits correcte tegeldragers of vervangen door een type terrasafwerking.

Houten terras aanleggen

We zoeken onze tuin van ongeveer 6m op 5m te heraanleggen met een terras (ongeveer 2m diepte) met beginregels of hout en kunstgras voor de rest van de tuin. we zouden hier graag zo snel mogelijk in geholpen worden om hier deze zomer van te genieten en het huis mogelijks te koop te stellen.