Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Heraanleggen van terras in betonnen tegels" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleggen van terras in betonnen tegels:

Dakterras heraanleggen

Mijn dakterras is gedemonteerd omdat er onderhoudswerken nodig waren aan het dak. Ik zoek een firma die het terras met houten planken opnieuw kunnen aanleggen. Dakterras is 12 m².

Houten terras heraanleggen

Bestaande houten terras vernieuwen . 2 terrassen in de tuin van ongeveer 50m² tezamen.

Heraanleggen van bestaand terras op 1ste verdieping (bel-étage)

Nieuw terras ( juni 5 jaar aangelegd) opnieuw uitbreken, leggen van nieuwe isolatie laag,betegelen. Afvoer naar benedenverdieping, aansluiting. slecht gedaan, problemen gehad, wegens cement in afvoer terecht gekomen.

Heraanleggen houten terras

FSC-padoek terras aan de tuin (8,5 x 3,5 m), ondergrond is reeds OK, We hebben reeds een bankirai-terras, dat moet vernieuwd worden.

Heraanleggen van een houten / kunststoffen terras

Op dit moment liggen er bankirai planken die versleten zijn en krom staan. +- 50 m². Ik vrees dat ook de onderplaten niet meer in goede staat zijn. het betreft een terrasruimte van +- en +- 10 treden.

Terras + tuinpad in beton aanleggen

Bestaand verhoogd terras vergroten en heraanleggen er moet er zeker een 20m²bij komen . En ook de tuinpaden heraanleggen en verhogen met 30-40cm in beton. De binnenvloer van mijn dubbele garage laten heraanleggen in glans beton.

Buitenterras heraanleggen en vergroten vloeren garage

Breedte achtergevel: 7m, opp huidige terras (L-vormig) +/- 17m², Opp nieuw terras +/- 28 m², tegels reeds voorzien (60x60x2cm). Het putdeksel van de speitsche put moet verkleind worden van 70x70cm naar 60x60cm en diagonaal tov de achtergevel komen, met passend in het patroon van de tegels die we ook diagonaal willen late leggen m.u.v. de rand. Ook nog inspectieluik sifonput mee te integreren. Beton + chape te voorzien. Uitgraven kunnen we eventueel al deels zelf doen. Dank bij voorbaat. Wat de garage betreft: afm: +/- 3,80 x 12 m. Vloer: ruwe beton,geschilderd. Offertt voor ofwel gepolierde beton boven op te leggen in 2 delen ofwel chape met vloertegels. Tegels nog niet aangekocht voor de garage

Heraanleggen van houten terras

Huidig terras aangelegd met zelfgemaakte 'tegeldragers' door vorige eigenaar (beton in afgesneden PVC buis) en blauwe hardsteen tegels (60x60) van 2 à 3cm dik en dus te smal. Door de geringe dikte en ongeschikte tegeldragers liggen de tegels niet goed vast en breken er geregeld enkele tegels. We zouden ofwel deze tegels opnieuw willen hergebruiken mits correcte tegeldragers of vervangen door een type terrasafwerking.