Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Heraanleggen van terras in composiet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Heraanleggen van terras in composiet:

Terras heraanleggen

Wij hebben op dit moment een terras liggen in bankirai hout. Omdat we onze tuin willen heraanleggen en we graag een moderne uitstraling willen, overwegen we om een betonnen terras aan te leggen van 22m².

Terras heraanleggen

Mijn terras van 35 m² is aan vernieuwing toe en ik wil dit laten heraanleggen. Door slijtage en weersomstandigheden zijn de tegels gebarsten en is het hier en daar wat verzakt.

Composiet terras heraanleggen

Vervangen bestaande vlonder vijver van ongeveer 5 - 6 m² door composiet als ook plaatsing 2 schuttingdelen met tussenruimte in composiet. Momenteel staan er twee platen van 1,80 op 1,80 meter met een tussenruimte van een meter. Hier zou dus een poortje kunnen geplaatst worden.

Dakterras vernieuwen

Terras van 36m² heraanleggen. Momenteel houten terras op roofing. Soort materiaal in overleg vakman (hout of padouk of dergelijke)

Terras heraanleggen

Terras met kelders onder terras moeten heraangelegd worden. Om insijpeling van water tegen te gaan en om de stabiliteit te verzekeren van het gebouw. Het gaat om een oppervlakte van 12 m².

Heraanleggen terras

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het renoveren van onze tuinterras ongeveer 80m². Bestaande situatie is dat er een verhoogd terras ligt maar nooit onderhouden is geweest (houtenplanken trekken krom). We willen dit terras nu opnieuw aanleggen met verhoogd betontegels of een dergelijke variant van tegel. Belangrijk hierbij is dat het terras veilig is en er geen slip gevaar is (bv. na een regenbui) en dat deze onderhoudsvriendelijk is.

Terras en tuin heraanleggen

Wij willen graag de terras opnieuw aanleggen wat ongeveer een 30m² moet worden. Daarnaast wensen we de tuin opnieuw aan te leggen.

Heraanleggen van dakterras

Naargelang de nieuwe isolatienorm, moet ons bestaande dakterras vervangen worden, het omvat 3 appartementen dus 3 eenheden,windschermen balustrades etc. volledig nieuw terras dus. In totaal zijn de balustrades 35 meter lang. De windschermen en balustrade zou ik graag in het staal hebben, maar ik sta ook open voor andere opties. Dit graag te bespreken met de vakman.