Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Herstellen van balkon" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen van balkon:

Herstellen van balkon

Balkon op dak van garage te herstellen : tegels verwijderen , chape leggen en opnieuw te bedekken met roofing.

Houten balkon herstellen

Houten balkon is in slechte staat en er is ook al een houten plaat los gekomen. Dit balkon/terras in hout is te herstellen of te vernieuwen. Indien niet mogelijk is verwijderen ook een optie.

Terras/balkon herstellen

Sinds kort merk ik dat er bij regen het terras met houten vloer bovenop mijn terras vocht doorlaat. De zijwand van mijn terras bevat vochtplekken en is beschimmeld.

Herstellen van balkon terras

Ik heb een balkon terras op het 1 ste verdiep - het terras ligt niet rechtstreeks op het dak, maar op een verhoogje. De balken waarop het terras op rust, zijn stuk. Hierdoor is het terras doorgezakt. Moet dus vervangen worden - op zich zijn de planken van het terras nog ok. Alleen de balken zijn doorgerot. De planken zijn vastgemaakt aan een ijzeren frame en dat is ook nog in orde. Gaat hier over een terras van een lengte van ±3 m en een lengte van 1 m tot 2 m.

Balkon van appartement herstellen

Terras afmetingen 6 m x 1,4 m . Oud terras in slechte staat met lek problemen naar kamers. Tussen het beton en de dorpel van de deur maar 5 à 5,5 cm hoogte. Waarschijnlijk een systeem van lage niet regelbare tegeldragers op speciale roofing. Alleen de nieuwe tegels met 2 cm hoogte ter beschikking. Eventueel kunnen wij zorgen voor de verwijdering van de oude chape. Waterdichte oplossing naar kamers nodig. Bezoek ter plaatse om de details te bekijken af te spreken.