Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten balkon aanleggen in padouk" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten balkon aanleggen in padouk:

Houten balkon plaatsen

Houten balkon van ong. 16m² aanleggen. Momenteel steenpuin. Houten balustrade van 2.5m x 2.5m plaatsen.

Houten balkon aanleggen in padouk

Houten balkon aanleggen in padouk. Graag gladgeschaafde planken met een zo onzichtbaar mogelijk bevestigingssysteem (dus geen grote zichtbare vijzen). Balkon is ong. 7.5m x 1.55m en is gelegen op het 4de verdiep. Stabiele ondergrond is reeds voorzien door middel van een tegelvloer die in helling ligt voor afwatering. Onderstructuur ook in hardhout uitvoeren.

Houten terras op een balkon renoveren

Houten balkon terras vervange . Houten planken te vervangen. Terras : 10 m lang op 1m20. Terras steunt op 2 houten palen die rot zijn.Rot onderaan.

Houten balkon herstellen

Houten balkon is in slechte staat en er is ook al een houten plaat los gekomen. Dit balkon/terras in hout is te herstellen of te vernieuwen. Indien niet mogelijk is verwijderen ook een optie.

Terras/balkon herstellen

Sinds kort merk ik dat er bij regen het terras met houten vloer bovenop mijn terras vocht doorlaat. De zijwand van mijn terras bevat vochtplekken en is beschimmeld.

Zwevend terras bel-etage en terras in tuin maken

Terras laten aanleggen op de eerste verdieping van een bel etage woning. Momenteel is er een balkon van 6 vierkante meter in bankirai. Dit balkon zouden we ongeveer 3 x zo groot willen maken tot een volwaardig houten terras. Waar de ondersteuningspaal komt van het terras in de tuin mag er tevens afgewerkt worden met stenen (terras beneden - 24m²)

Houten terras op bijgebouw maken

Dakterras bovenop bijgebouw stadswoning. Ook een balkon naar het dakterras zou gemaakt moeten worden. Wand voorzien aan kant van de koer . Oppervlakte : 2 m op 5 m. Vanuit de keuken ook een toegang naar terras. Inkijk op industrieel gebouw. Houten of composiet variant als materiaal.

Houten balkon maken

Graag zouden we een houten balkon uit stevig materiaal plaatsen, dit voor ongeveer 17 m². Het balkon moet 1 meter en 50 cm boven de grond komen. Dus gedragen door ongeveer 10 palen en dit grenst aan de living.