Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten dakterras aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten dakterras aanleggen:

Houten dakterras aanleggen

Dakterras van 30m² plaatsen op plat dak van bijbouw. Momenteel 2 lichtkoepels in plat dak.

Houten dakterras aanleggen

Houten dakterras van ong. 3m x 3m aanleggen op plat dak van herenwoning. Liefst geen bankirai maar iets dat weersbestendig is. Graag ook advies over mogelijkheden en dergelijke.

Renovatie klein dakterras

Nieuwe metalen balustrade met houten planken plaatsen op dakterras. Balustrade dient aan buitenmuren bevestigd te worden zodat er meer ruimte vrijkomt op terras. Adviseren wat mogelijk is qua veiligheid en stevigheid en dergelijke. Nieuwe houten terras van 10.15m² aanleggen. Houten scherm plaatsen op scheidingsmuur met buren.

Houten dakterras aanleggen

Houten dakterras van ong. 40m² aanleggen. Geen idee van wat er momenteel op ligt.

Dakterras aanleggen

Dakterras van 5m x 11m aanleggen. Toegang voorzien met deur. Lage balustrade van 11m aan 1 kant plaatsen. Houten afsluiting 2 x 5m en 1 x 11m aan andere kanten plaatsen. Vloer in kunststof of hout aanleggen.

Houten dakterras vernieuwen

Dakterras van 95m² vernieuwen. Vergunning reeds in orde aangezien dat in 2007 werd gelegd. Momenteel is men dak aan het isoleren en nieuwe roofing aan het leggen. Alle documenten over bouw zijn aangevraagd bij gemeente. Graag 35m² groen dak en 60m² terras.

Houten dakterras vervangen

Bestaand Bankirai terras van 39m² vervangen. Driehoekig terras op de hoogste verdieping van gebouw met 9 verdiepen. Huidige terras ligt op houten raam gedragen door ronde steunvoeten die op roofing staan. Graag ook Bankirai.

Dakterras aanleggen

Simpel dakterras aanleggen op plat dak. Graag goedkope materialen zoals rubberen tegels en antislip planken. Goede afwatering voorzien. Veilige balustrade. Vorige eigenaars hebben houten balustrade in roofing vastgeklopt dus kan zijn dat roofing moet vernieuwd worden. Afmetingen zijn ong. 2.3m x 4.7m. Bereikbaar via groot raam in trappenhal.