Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten dakterras vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten dakterras vernieuwen:

Dakterras aanleggen

Dakterras van 5m x 11m aanleggen. Toegang voorzien met deur. Lage balustrade van 11m aan 1 kant plaatsen. Houten afsluiting 2 x 5m en 1 x 11m aan andere kanten plaatsen. Vloer in kunststof of hout aanleggen.

Houten dakterras vernieuwen

Dakterras van 95m² vernieuwen. Vergunning reeds in orde aangezien dat in 2007 werd gelegd. Momenteel is men dak aan het isoleren en nieuwe roofing aan het leggen. Alle documenten over bouw zijn aangevraagd bij gemeente. Graag 35m² groen dak en 60m² terras.

Houten dakterras vervangen

Bestaand Bankirai terras van 39m² vervangen. Driehoekig terras op de hoogste verdieping van gebouw met 9 verdiepen. Huidige terras ligt op houten raam gedragen door ronde steunvoeten die op roofing staan. Graag ook Bankirai.

Dakterras aanleggen

Simpel dakterras aanleggen op plat dak. Graag goedkope materialen zoals rubberen tegels en antislip planken. Goede afwatering voorzien. Veilige balustrade. Vorige eigenaars hebben houten balustrade in roofing vastgeklopt dus kan zijn dat roofing moet vernieuwd worden. Afmetingen zijn ong. 2.3m x 4.7m. Bereikbaar via groot raam in trappenhal.

Houten terras plaatsen op dak

Houten dakterras op roofing van 5m x 8m plaatsen op 1ste verdiep van een rijhuis. Graag ook balustrade en nieuwe dekstenen.

Houten dakterras plaatsen

Het betreft een bestaand plat dak boven de keuken met lichtkoepel, om te bouwen tot terras met deels overkapping huidig onderliggend terras - de grootte zal rond de 10 m² liggen - bouw van comfortzone in hout uitgewerkte bank voor 4 personen - bewandelbare lichtkoepel (glas?) - eventueel mogelijkheid hot tub in hout

Houten dakterras aanleggen

Het gaat over een houten dakterras. Plat dak is net gelegd, toplaag is derbigum, oppervlakte is ongeveer 22m².

Dakterras vernieuwen

We willen het terras van ons plat dak laten renoveren. Momenteel bankirai in slechte staat. Dak en onderconstructie in goede staat, dus enkel vervangen van de houten latten door hout of composiet.