Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten terras aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten terras aanleggen:

Bestaand houten terras vervangen

Bestaand klein houten terras vervangen van ongeveer 15 - 18m². We zouden opnieuw duurzaam hout wensen. Zeer verschillende vorm. Ondergrond is deels betonnen structuur, deels aarden ondergrond, en deels een klapluik van 80cm als toegang naar de kelder.

Houten terras aanleggen

Aanleg terras van 4 op 6 meter, voorbereidende graafwerken reeds afgerond.

Houten terras aanleggen

Aanleg van een houten terras inn de tuin van een rijhuis. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 m². Ik moet dat nog nameten.

Houten terras leggen

De plaatsing moet gebeuren tegen een houten schutting. De grootte van het stuk bedraagt 25m². Naast deze plaats bevind zich een terras in klinkers van ruim 4 op 10 meter. Er kan met een kleine bestelwagen tot tegen het terrein gereden worden. Moet rond fontein gelegd worden.

Kunststof terras leggen

Graag hadden we achteraan in de tuin een houten/kunstoffen terras geplaatst, de voorziene afmetingen zijn 3m op 5m30. Er grond is reed uitgegraven. Een belangrijke voorwaarde is wel dat het volledig waterdoorlatend moet zijn en er geen stabilisé mag gebruikt worden.

Houten terras leggen

Graag had ik een houten terras +- 4x4meter willen aanleggen op bestaande aarde. De grond is licht afdalend.

Houten terras leggen

Aan ons terras zouden we (op een grasgedeelte) een bijkomend terras in bankirai willen voorzien. Aangezien ons tuingedeelte licht hellend is, zal er waarschijnlijk een deeltje moeten opgehoogd worden met een houten constructie om waterpas uit te komen. Dit terrasje zou redelijk stevig mogen zijn want we zouden daarop een jacuzzi en dergelijke plaatsen. Afmetingen: Lengte: +- 6 meter Breedte: 1,95 meter

Aanleggen van terras in IPE

Ik zou graag een houten terras met hardhout IPE aanleggen. het terras is 3.30m breed en 4.60m lang. Het moet op hoogte komen gelijk met mijn ander beton terras. De zijkanten moeten afgewerkt worden met hout.