Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten terras aanleggen 16 m² en schuttingen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten terras aanleggen 16 m² en schuttingen plaatsen:

Houten terras aanleggen

Aanleg van een houten terras in een kleine tuin in plaats van gras.

Houten terras aanleggen

Het betreft een rechthoekig terras in de tuin aansluitend aan het huis. Dit huis heeft een schuifdeur op ongeveer 20 cm van de grond waar het terras op zou moeten aansluiten. De ondergrond is op dit moment gras en is redelijk vochtig. Indien mogelijk zou het terras ook mogen aansluiten aan een tuinhuis dat naast het huis staat. Maar dan moet het gehele terras lager liggen. Ik had het liefst Thermowood gebruikt. Het terras moet niet extreem duurzaam zijn. 15 m² ongeveer.

Houten terras maken

Maken van een zwevend terras van 4 op 10 m op volle grond. Hoogteverschil 41 cm , (20 cm tot waterkering).Moet gelijk komen met groot schuifraam naar de tuin toe.

Houten terras maken op dak

Een rijhuis.Een dakterras op een bestaand plat dak maken met zichtschermen. Dak is 4 m op 3m. Terras met tegels.

Houten terras en pad aanleggen

Graag houten terras plaatsen. 16 m² in totaal (plus pad van 1,5 op 10). Er ligt al een chape + uitgravingen en boordsteen zijn geplaatst.

Uitbreken en plaatsen houten terras

Wij wonen op de 3de verdieping van een oud fabrieksgebouw. Aan de zuiderkant hebben wij een houten terras op balken geplaatst. Deze planken zijn rot en moeten vervangen worden. Alsook wensen wij de afscheiding van onze buurman te laten afwerken in hout.

Houten terras aanleggen

Een rond terras van 4 m diameter (12.5m²) op de grond ( grasveld in de tuin). Terras op een houten frame, en op betontegels als fundering. Terras zal in de zomer een zwembad dragen van 3 m diameter x 0.7m hoog ( 7m³ water)

Terras in gepolierde betonvloer aan te leggen

Graag een prijsofferte voor een buitenterras van ongeveer 6m ×6m. Minstens 15 cm dikte en licht grijs gepolierd . Houten terras wordt door klant afgebroken .