Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten terras leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten terras leggen:

Houten terras leggen

terras vanchter in hof 12 m²,terras aan vijver 5 m²,16 m² oude terras vervangen

Houten terras leggen

Ik heb een ruimte van 4 op 4 meter waar er nu keien op liggen. Hiervan zou ik graag een houten terras maken waarop ik in de zomer een zwembad kan zetten en als ik het wens af te breken toch nog kan genieten van een terras. Het zwembad heeft een diameter van 366 cm.

Houten terras aanleggen

We zouden graag een houten terras willen (25m²) met schutting langs de kant van de buren, achteraan en aan de straatkant. Graag afscheiding met groen tussen dus waar er een opening is zodat er eventueel een klimplant tussen kan. We zouden hiervoor 3 schuttingen nodig hebben van 1,80 meter hoog en liefst in het hout. Plantenbak en bank voorzien. Ook trapje om toegang tot appartement via raam mogelijke te maken.

Houten dakterras leggen

Er is vochtdoorsijpeling bij de buren - ondergrond terras zal opnieuw worden aangelegd door een aannemer waardoor enkel het houten terras nog moet worden aangelegd of kan de ondergrond met afvloeiing water ook worden aangelegd door diegene die de houten terras legt. Minder dan 10 m².

Aanleggen composiet terras

Bestaand zwembad nu met tegels. Verwijderen tegels en plaatsten houten of composiet terras.

Houten terras vervangen

Vervangen van een bestaand houten terras van 50m². Dit opnieuw in het hout.

Houten terras leggen

Terras 4x8m in padoek van 19cm breed

Houten terras aanleggen

Terras aansluitend bij huis in gesloten bebouwing (toegang via tuin buurman ev mogelijk). Oppervlakte ruw geschat 60m2, licht afhellend (max 2-3 treden verschil), met enkele rare hoeken en kanten. Voorkeur voor composiet of FSC-gecertificeerd hout. We hebben 2 oud-Duitse herders dus grote maar lieve honden. Eventueel kan terrasaanleg ook gecombineerd worden met plaatsen van houten afsluiting. Dit zou dan 6 meter lang zijn en 1, 80 meter hoog.