Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten terras leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten terras leggen:

Houten terras leggen

Graag zou ik op mijn bestaande betegeld terras (5de verdiep) een houten terras willen aanleggen. Mijn terras is rechthoekig en heeft een lengte van ongeveer 7m op 3m. Bedoeling zou zijn om het terras te kunnen afbouwen indien nodig (toegang te verlenen tot aan de tegels). Hiervoor zou ik dus in plaats van 1 frame met 3 a 4 verschillende frames willen werken. Tevens heb ik een 2de terras/balkon met een afmeting van 5m op 1,10m. Deze mag wel geplaatst worden op 1 frame.

Aanleggen van een houten terras

Aanleggen van een houten terras (ipe) rondom het zwembad. Zwembad is 7.5 meter op 3.5. We willen daarrond graag een zone van 1.5 meter breed + aan het uiteinde nog een uitbreiding van ongeveer 3 meter extra.

Herstellen van houten onderbouw terras

De planken bovenaan zijn allemaal in orde, de constructie eronder is aan het rotten vanbinnen. Deze zou hersteld moeten worden. De oppervlakte van de terras is 15-20 vierkante meter.

Plaatsen houten terras

We willen een houten terras van ongeveer 25m² aanleggen in onze tuin (vochtige ondergrond). We willen geen verharding van de volledige oppervlakte onder het terras, we wensen dat dit op een beperkte afstand van de grond wordt geplaatst. De houtsoort hebben we nog niet gekozen. Die keuze bespreken we graag samen met u. Bijkomende vraag: plaatsen jullie ook omheiningen? Indien ja, willen we daar ook graag de mogelijkheden en prijzen voor bekijken. Er zou ongeveer 15m geplaatst moeten worden.

Houten terras plaatsen

Graag zou ik willen een houten terras laten aanleggen. Ik heb een prieel besteld die boven het terras komt. Het prieel is 5,92 m. op 3,40 m.

Houten terras aanleggen

Houten terras van 25m² aanleggen naast het zwembad. Momenteel gewoon aarde.

Houten terras leggen

2 Vlonders van elk 10m x 10m plaatsen op gras. Zou dienen om tent op te verankeren met diameter van 7m. Groot stuk dient ook geïsoleerd te worden.

Aanleggen houten terras

Wij willen een houten terras aanleggen waarop een opbouwzwembad dient te komen. De oppervlakte is 25 vierkante meter