Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten terras leggen in de tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten terras leggen in de tuin:

Composieten terras plaatsen

Leveren en plaatsen een dakterras met houten composietvloer: Het werk omvat drie terrassen die samen een oppervlakte hebben van 311,60 m².

Houten terras aanleggen

Plaatsen terras met Thermowood : +/- 6m20 x 7m60 . Ondergrond is asfalt op betonliggers en heeft een helling van maximum 8cm verschil. Terras +/- vlak leggen of mee met bestaande helling.

Houten terras maken op plat dak

Op een plat dak van de keuken (2de verdiep) een dakterras te maken. Oppervlakte : 2 m op 3 m. Dak met roofing.Zit een doorstapvelux in. Hout of composiet terras.

Houten terras aanleggen

Achteraan in onze tuin wensen we een houten terras van +-12m² aan te leggen. Momenteel bevindt er zich op deze plaats aardegrond en onkruid.

Houten terras aanleggen

Het gaat om 5,5m(B) op 4m(L). De planten moeten in de lengterichting en komen tussen twee scheidingsmuren aansluitend tussen veranda en tuin. Van tuin op terras zou er een verhoog zijn van 1 trede, bij de veranda ook een trede die aansluit op de blauwesteen waarop de schuifdeur van de veranda staat. De lengte van de 'legrichting' is de +/-4m lange zijde... Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Houten terras plaatsen

Verwijderen zwevende terrastegels en plaatsen van houten dakterras van een duplex appartement. Een terras van 12 m².

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen. 3 meter op 3 meter. Aansluitend met bestaande terras en op dezelfde hoogte, momenteel ligt er gras.

Houten terras aanleggen

Terras zal aansluiten aan terras met blauwe steen. Terras in padouk. Terras : 20 m² bij te bouwen.