Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten terras op een betonplaat leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten terras op een betonplaat leggen:

Herstellen van houten onderbouw terras

De planken bovenaan zijn allemaal in orde, de constructie eronder is aan het rotten vanbinnen. Deze zou hersteld moeten worden. De oppervlakte van de terras is 15-20 vierkante meter.

Plaatsen houten terras

We willen een houten terras van ongeveer 25m² aanleggen in onze tuin (vochtige ondergrond). We willen geen verharding van de volledige oppervlakte onder het terras, we wensen dat dit op een beperkte afstand van de grond wordt geplaatst. De houtsoort hebben we nog niet gekozen. Die keuze bespreken we graag samen met u. Bijkomende vraag: plaatsen jullie ook omheiningen? Indien ja, willen we daar ook graag de mogelijkheden en prijzen voor bekijken. Er zou ongeveer 15m geplaatst moeten worden.

Houten terras aanleggen

Houten terras van 25m² aanleggen naast het zwembad. Momenteel gewoon aarde.

Houten terras leggen

2 Vlonders van elk 10m x 10m plaatsen op gras. Zou dienen om tent op te verankeren met diameter van 7m. Groot stuk dient ook geïsoleerd te worden.

Aanleggen houten terras

Wij willen een houten terras aanleggen waarop een opbouwzwembad dient te komen. De oppervlakte is 25 vierkante meter

Houten terras aanleggen

Terras van ong. 50m² aanleggen in Padouk of Ipé. Momenteel alleen maar aarde dus ook graafwerken dienen te gebeuren.

Houten terras aanleggen

Wij willen graag achteraan in onze tuin een bijkomend terras aanleggen. Daar hebben we het meeste zon en we zouden er een lounge op plaatsen. We willen een natuurlijke look, dus geen beton of tegel, maar wel hout of houtlook. Graag onderhoudsvriendelijk en ook duurzaam. Vandaar de twijfel tussen volledig in hout of composiet. Bankirai werd ons afgeraden omdat het te glad zou zijn als het nat is en ook sneller zou rotten.... Afmetingen zijn ongeveer 6 x 4,5m.

Renovatie klein dakterras

Nieuwe metalen balustrade met houten planken plaatsen op dakterras. Balustrade dient aan buitenmuren bevestigd te worden zodat er meer ruimte vrijkomt op terras. Adviseren wat mogelijk is qua veiligheid en stevigheid en dergelijke. Nieuwe houten terras van 10.15m² aanleggen. Houten scherm plaatsen op scheidingsmuur met buren.