Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten terras te maken op dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten terras te maken op dak:

Houten terras plaatsen

Graag wil ik mijn houten terras vernieuwen in 2 hoogtes. Oppervlakte 1: 35 m² en opp 2: 17 m². Graag een duurzaam hout. Ondergrond: beton bij opp1. En gewoon aarde bij opp2. Oud terras ook af te breken en meenemen.

Houten terras aanleggen

Op dit moment ligt er waar het terras moet komen enkel gras. Het terras zou wel moeten komen tussen een tuinhuisje en een haag, ongeveer 4x5m. Het tuinhuis staat aan de zijkant van het terras. We overwegen om eventueel nieuw tuinhuis te laten zetten samen met het aanleggen van het terras. Beide in hout.

Houten terras en omheining plaatsen

Appartement op bovenste verdiep er is al een toetredingsluik, maar zeer verouderd. Luik vervangen met een groter luik, waarin een uitklapbare vlizotrap is verwerkt. + koepel. Ongeveer 20 à 25 m².

Houten terras aanleggen

Houten terras van ongeveer 7m² aanleggen. Momenteel nog wortels van buxus en enkele andere planten. Grond stabiliseren. Graag padouk van 21mm x 190mm.

Houten terras aanleggen

Houten terras aanleggen in 2 delen waarvan 1 x 3m x 3m en 1 x 5m x 4m met trap van 2 treden tussen de 2. Thermowood liefst.

Houten terras plaatsen op dak

Houten dakterras op roofing van 5m x 8m plaatsen op 1ste verdiep van een rijhuis. Graag ook balustrade en nieuwe dekstenen.

Houten terras aanleggen

Houten terras van 12.25m² op een hoogte van 70cm op stabilisé aanleggen.

Bankirai of houten terras leggen

Hadden wij graag onze patio/terras (± 24 m²) heraangelegd. De huidige bangkiraiplanken worden ondersteund door balken, maar enkele van deze ondersteunende balken zijn rot, waardoor sommige bangkiraiplanken zijn losgekomen. Ons terras wordt omgeven door buitenmuren van vier verdiepingen hoog. Er komt een beetje direct zonlicht op het terras, maar het is vooral een vochtige omgeving. Hierop zullen de balken en planken vermoedelijk op voorzien moeten worden?