Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten terrassen uitbreken en vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten terrassen uitbreken en vernieuwen:

Houten terras aanleggen

Betreft de aanleg van een houten terras in ThermoWood van 20m2 onder een smeedijzeren pergola van 12m2. De voorbereidende grondwerken met stabilisé worden ikv volledige heraanleg tuin en terrassen uitgevoerd. Wij zoeken een professionele vakman om het houten terras aan te leggen volgens de regels van de kunst. Het niveau van het houten terras op grashoogte (1 horizontale lijn).

Houten terrassen aanleggen met houten pad 25 m²

Twee kleine houten terrasjes aanmaken van ongeveer 4 x 2 m verbonden met een pad van 5 x 1,5 m. Het pad ook in hout aanleggen. De terrassen zijn betegeld , ofwel verwijderen van de tegels ofwel hout op de tegels aanleggen.

Houten terrassen uitbreken en vernieuwen

Volledig verbouwen van 2 terrassen in hout (totaal = +/- 100 m²) Het hout is verrot en moet eruit. Afbreken van het hout en nieuw hout leggen. Het zijn twee terrassen, een van de terrassen graag verlengen met een 20 m² te vergroten.

Houten dakterras aanbouwen

Wij willen ons terras op de eerste verdieping aanbouwen. Er moet vooraan een poutrel van +/- 5 m gestoken worden tussen 2 muren (er is geen ondersteuning nodig naar onderen toe). Achteraan moet er een houten balk tegen een muur bevestigd worden. (Dus het terras wordt bevestigd aan 2 zijdelingse en 1 achterliggende muur. ) Vloeren ofwel kunststof of houten vloer. De oppervlakte is +/- 15 m² a 20 m². Balustrade aanmaken een combinatie van ijzer en hout. De constructie van het terras zal identiek zijn aan bovenliggende terrassen.

Houten terras leggen

Ik ben op zoek naar vloerbedekking (terrasplanken, geen tegels) voor 2 terrassen in L-vorm. In totaal gaat het over 28 m² Ik overweeg hout of kunststof of materiaal dat onderhoudsvriendelijk is Als ondergrond hebben we momenteel een betonnen vloer.

Houten terras vernieuwen

Vervangen van planken van 2 bestaande houten terrassen, eventueel herstelling van houten fundering. Geschaafd hout niet geribbeld. De oppervlakte is ongeveer 22 m².

Houten terrassen aanleggen

Op drie terrassen op de eerste verdieping ligt momenteel een roofing afwerking. Hier wensen wij graag een houten terrasafwerking te plaatsen. Er is een terrasje van 6,5 m², één van 26 m² en één van 30 m². IPE of Massaranduba. Telkens met verborgen bevestigingen.

Houten terras aanleggen

Houten terras aanmaken ongeveer 12 m². Als terrasvloer op beide terrassen. Planken van 12 cm x 3/4” op een onderliggende afstand van ± 1 cm bevestigd op een kaderwerk van cederlatten welke in dikte verhogen zodat een perfect horizontaal bovenvlak verkregen wordt Het geheel wordt losliggend op de onderliggende waterdichting gelegd