Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Houten terrassen vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten terrassen vernieuwen:

Houten terrassen leggen

Het gaat om twee terrassen, waarbij vloerbedekking en balustrade nog dient te worden geplaatst. Naar een van beide terrassen dient vanuit de woonkamer nog een kleine trap te worden gemaakt voor toegang naar zuidterras. Voor het westterras dient nog een deuropening te worden opengemaakt in de muur en een deur te worden voorzien .

Houten terrassen vernieuwen

Het gaat om 3 terrassen die 20 jaar geleden gelegd zijn in bankirai en aan vervanging toe. Terras van 7,10 op 4,20= 29,80 m². Terras van 4,20 op 3,10= 13,02 m². Terras met 1 gebogen zijde en trap van 3 treden van ongeveer 16 m². Vernieuwen terrassen in houtwerk.

Dakterras en terras op het gelijkvloers aanleggen

Houten terras op het gelijkvloers te vervangen door een terras in duurzaam composiet. Hiernaast ook een dakterras aanleggen met nog extra isolatie tegen de muur. In totaal beide terrassen samen zo een 23,46 m².

Houten terras heraanleggen

Bestaande houten terras vernieuwen . 2 terrassen in de tuin van ongeveer 50m² tezamen.

Houten terrassen leggen

Zouden graag 2 terrassen laten leggen in hardhout, mogelijks in combinatie met klinkers

Composieten terras plaatsen

Leveren en plaatsen een dakterras met houten composietvloer: Het werk omvat drie terrassen die samen een oppervlakte hebben van 311,60 m².

Houten terras leggen op eerste verdieping

Het betreft hier de hernieuwing van 3 naast elkaar gelegen terrassen op een 1° verdiep van een flat. De bestaande bankirai + onderliggende steunbalken en roofing dient te worden verwijdert alsmede tijdens de werken de balustrades en één tussenscherm dient eveneens tijdelijk gede-monteerd te worden. Alle terrassen dienen te worden aangelegd met als ondergrond resitrix en in Massaranduba of Bankirai. Er dient te worden gewerkt met tegeldragers en hardhouten balken waarop de planken dienen te worden gevezen. Gezien het hier werken op 1° verdieping betreft moet U een ladderlift ter beschikking hebben voor aan- en afvoer van materialen. Gezien de ondergrond resitrix OF EPDM+ tapbuizen dienen betaald te worden door de gemeenschap dient de prijs hiervan afzonderlijk duidelijk te worden aangegeven. Terras : Oppervlakte 6.4 m. lengte richting op 1.62 m Breedte .Tussen dit terras en het volgende dient de glazen afscheiding tijdelijk te worden weggenomen. Hier dient één tapbuis te worden voorzien. Terras Cotur : Oppervlakte zelfde oppervlakte als bovenstaand en dus ernaast gelegen. Zelfde manier van werken maar géén tapbuis. Terras : Oppervlakte 12.80 m. lengte op 1,62 cm Breedte waarop eveneens één tapbuis te worden voorzien, Hier dient eveneens de balustrade tijdelijk te worden gemonteerd maar is er geen tussenscherm.

Houten terras aanleggen

Betreft de aanleg van een houten terras in ThermoWood van 20m2 onder een smeedijzeren pergola van 12m2. De voorbereidende grondwerken met stabilisé worden ikv volledige heraanleg tuin en terrassen uitgevoerd. Wij zoeken een professionele vakman om het houten terras aan te leggen volgens de regels van de kunst. Het niveau van het houten terras op grashoogte (1 horizontale lijn).