Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Inrit aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Inrit aanleggen:

Oprit aanleggen

Ik zou graag mijn inrit 150m² en voorkant van de garage 25m² laten aanleggen in klinkers.

Inrit aanleggen

Gaat om een intrit waar nu grof steenpuin aanwezig is, het ligt ook al op hoogte. Er zou stabilisé gelegd moeten worden gevolgd door platines. Het gaat om een oppervlakte van 90m²

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit en terras

Gepolierde betonvloer aanleggen voor een terras is ongeveer 40 m². Betonvloer is voor de terras, Oprit. Mijn vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. Inrit, terras en pad rond onze vrijstaande woning te voorzien van terras in beton. Terras dient aan te sluiten op onze zwemvijver waarvoor eveneens 30 m² terras in hout dient voorzien te worden.

Gepolierde betonvloer / polybeton terras aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen: Het zou zo'n 150 vierkante meter bedragen. Deels in een oprit van 3 meter breed, Een aansluitend terras van ongeveer 20 vierkante meter en een aansluitende inrit voor de garage Vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm Ongeveer 150 m².

Tuinterras en oprit aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een terras in betonklinkers (ongeveer 20 x 4 m) en een inrit in kiezel (ongeveer 6 x 30 m).