Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Kasseien aanleggen oprit 200m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kasseien aanleggen oprit 200m²:

Kasseien aanleggen oprit 200m²

Een bestaande oprit opsplitsen naar 2 opritten . Nu liggen er gedeeltelijk kasseien op. Kan doorgetrokken worden met kasseien of klinkers eventueel. Het gaat over een oppervlakte van 200m²

Kasseien aanleggen

Mijn oprit moet nog aangelegd worden . 14m² ,met Indische kasseien 14x14 , grey. Tevens moeten er 2 klinkerdeksels voorzien worden ( beerput en toezichtput) Kasseien dienen opgevoegd te worden

Oprit aanleggen in Portugese graniet kasseien

Oprit aanleggen 215 m² aan te leggen dit zijn twee stukken in portugese graniet kasseien afmetingen 7x9 cm in recht verband. De boord ook met kasseien aanleggen.

Kasseien aanleggen

De oprit aanleggen in kasseien ,momenteel ligt er grind op. De totale oppervlakte is 100m².

Koertje in kasseien aanleggen

Momenteel is het een tuintje, zou er graag een koer van maken met tegels of kasseien aan te leggen. En ook een afvoer, roostertje.

Terras uitbreken en heraanleggen met natuursteen

Huidige terras uitbreken en opnieuw aanleggen en afwerken met boordsteen. Het gaat om ongeveer 40 m². Er liggen kleine kasseien op en ardinasteentjes. Nu gaat de voorkeur naar natuursteen.

Aanleggen van oprit en padje

Kleine kasseien voor aanleggen oprit parking en padje langs woning. Oppervlakte van 4 meter op 10 meter. Padje rondom is ongeveer 80 meter en 1 meter breed. Parking 6 meter breed op 8. Totaal aan te leggen is 150 m². Kasseien ook al ter beschikking.

Terrassen , paden en oprit aanleggen in kasseien en klinkers 565 m²

Ik zou een 115 m² kleiklinkers willen laten leggen en nog eens zo een 450 m² kasseien laten leggen. Dit is voor een oprit in kasseien en een terras in graniet en paden aan te leggen. In totaal aan te leggen 565 m². Aan te kopen in samenspraak met de vakman.