Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Kasseien leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kasseien leggen:

Oprit in klinkers leggen

Een slingerpad van de brievenbus naar de voordeur Een pad langs de gevel 20 meter lang Een pad naar de tuin. Oprit voor de wagen Kleiklinkers en kasseien

Kasseien leggen

Aanleggen van oprit en parkeerplaats in bestaande kasseien (deze liggen reeds op het domein)

Pad aan te leggen

Een recht stuk van 1.30 x 9 m en aansluitend in een hoek (L-vorm) 1.30 x 5 meter. Grond is reeds uitgegraven. Is -/+ 20 M². (Porfier) kasseien 13x13 of 14x14 cm en boordkasseien prijs apart te vermelden.

Kasseien leggen

De kasseien zijn grotendeels aanwezig. De graafwerken worden zelf uitgevoerd, de onderlaag is gebroken beton

Achtertuin heraanleggen

Eigen woning, heraanleg van achtertuin. Dit door leggen van kasseien verdeeld over 135m² Kandla multicolor kassei, 25m² rubberen speeltegels, 40m² heraanleg bestaande klinkers, 30m² Y-vormig kasseipaden met kassei Rocky Road geel en 2 stroken siersteentjes van totaal 20m². Plaatsen van ca. 65 lopende meter boordstenen. Maken van aansluiting met aangrenzend perceel over afstand van ca. 10-12m Totaalproject van ca. 250m²

Oprit en pad aan te leggen met kasseien

Huidige klinkers van oprit en pad wensen we te vervangen door een natuurlijk materiaal zoals kasseien, Kandla charcoal of blauwe steen opgevoegd met flowjoint. Uitbreken van de bestaande +/-56m² klinkers en stabilisé + het herplaatsen.

Deel van oprit alsook 2 kasseistroken aanleggen

Deel van oprit is reeds met kasseien geplaveid. De rest, lengte ca 60 meter, ligt nu nog in kiezelsteen. Hier zou ik 2 parallelle kasseistroken willen zien.Er is er mogelijkheid om een bijkomend terras aan te leggen (voor de avondzon). Terras en oprit met kasseien.

Leggen van kasseien

Bbetreft een ruimte van ca. 7,5 bij 12 meter aan de weg en geeft toegang tot een dubbele garage. Ruimte wordt door anderen uitgegraven en voorzien van 10 cm granulaat.