Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Klinkers leggen terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klinkers leggen terras:

Terras in klinkers leggen

Klinkers heb ik al, stabilisé te leveren met een pompwagen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m², waar de stabilisé ongeveer 10 à 20 centimeter dik moet komen.

Aanleggen terras

Aanleg van terras waar 1 waterput deksel in moet. Ondergrond is nog een deel terras. Dit zou dus nog moeten uitgebroken worden. Om zo van nul te kunnen beginnen. Ik zou graag klinkers laten leggen en de oppervlakte is ongeveer 40 à 45m².

Terras in klinkers leggen

Zou graag een terras in klinkers willen aanleggen van ongeveer een 42 vierkante meter. Een deel van die oppervlakte moet nog worden uitgebroken, een ander deel is gewoon gras.

Bankirai terras leggen

Vakman voor plaatsing van bankirai hout en pvc geplaatst voor een oppervlakte van 45m² op klinkers die er nu liggen

Klinkers leggen terras

We hadden graag klinkers laten leggen, nu ligt er gravé. Ongeveer 16m²

Houten terras leggen

De plaatsing moet gebeuren tegen een houten schutting. De grootte van het stuk bedraagt 25m². Naast deze plaats bevind zich een terras in klinkers van ruim 4 op 10 meter. Er kan met een kleine bestelwagen tot tegen het terrein gereden worden. Moet rond fontein gelegd worden.

Gepolierde betonvloer leggen

Aanleggen van een terras uit gepolierd beton van ongeveer 40 m². Er liggen momenteel wat losse klinkers die weg moeten. Vrije opbouwhoogte minstens 10 cm.

Padje in klinkers leggen

Aanleggen van een verbindingsvoetpad tussen een bestaande gemeentelijke voetweg en een bestaande toegangsweg naar ingang van appartementsgebouw.