Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Klinkers plaatsen onder carport" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klinkers plaatsen onder carport:

Klinkers plaatsen onder carport

Klinkers plaatsen in carport van 4m x 9m.

Oprit vernieuwen

Oprit van 15m x 3m vernieuwen. Gebroken betonpuin en stabilisé plaatsen. Graag de bestaande klinkers en borduurs hergebruiken.

Afbreken oud tuinhuis en aanleggen pad in de tuin

Oud houten tuinhuis van 4m² afbreken. Bestaand betonnen pad van 15m x <1m uitbreken. Klinkers of tegels plaatsen in de helft van de tuin over een opp. van 15m x 5m. Stopcontact en verlichting voorzien, stroomkabels zijn reeds aanwezig.

Terras beklinkeren om een tuinhuis erop te plaatsen

Aanleg soort terras omeen tuinhuis daarop te plaatsen .Grondwerken plus 40m² klinkers leggen.

Achtertuin heraanleggen

Eigen woning, heraanleg van achtertuin. Dit door leggen van kasseien verdeeld over 135m² Kandla multicolor kassei, 25m² rubberen speeltegels, 40m² heraanleg bestaande klinkers, 30m² Y-vormig kasseipaden met kassei Rocky Road geel en 2 stroken siersteentjes van totaal 20m². Plaatsen van ca. 65 lopende meter boordstenen. Maken van aansluiting met aangrenzend perceel over afstand van ca. 10-12m Totaalproject van ca. 250m²

Klinkerwerken uitvoeren

rijhuis over volle breedte 5.65m op 3m met aanwezigheid van septische put (geurvast deksel te plaatsen liefst ook met klinkers ingevuld) aan linker zijde graag ook plaatsen van fundering om glasdallen scheidingswand van 2m hoog te plaatsen). klinkers reeds aanwezig (recup). slechte grond dus graag met onderfundering 20cm gebroken beton puin 0/20 + 15 cm zandcement. grootste deel werd reeds door aannemer van huis afgegraven slechts een schil van +- 10 cm bleef over deze grond met stenen moet uiteraard worden afgevoerd. Als laatste hebben we ook een regenwaterput deze zal in de tuin zitten maar mag ook van een putdeksel worden voorzien.

Terras aanleggen in tegels

Bekijken of een terras in betontegels niet interessanter is voor ons als een van tegels. We willen wel sowieso een tegel nemen . De oppervlakte is 50-60m². Klinkers verwijderen en dan tegels plaatsen

Keiklinkers plaatsen en put graven voor vijver

Huidige terras voor en achter de woning in klinkers uitbreken. Hier nieuwe keiklinkers in plaatsen, in totaal zo een 45 m². Ook nog een kleine put van 2 op 1 meter en anderhalve meter diep graven. Hier stabilisé aanbrengen, moet een vijver worden.