Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Klinkerwerken oprit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klinkerwerken oprit:

Klinkerwerken oprit

Totale oppervlakte is 220 m². Er word niet veel afgegraven oprit is in kiezel ligt al 35 jaar.

Klinkerwerken uitvoeren

Op de oprit ligt momenteel grint, die moet eerst afgegraven worden. Er ligt voor de voordeur een pad met gladde stenen dat we eveneens willen verwijderd zien. Ook een beukenhaag van 2m breed moet verwijderd worden. Aan oppervlakte, oprit en latere carport, samen komen we aan ongeveer 120m2. Er dient rekening gehouden te worden met 4 controleputjes

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit ligt onder een carport ,er moet onder die carport een hoogte van 3 m komen,in betonklinkers. Lengte van de oprit is 6 meter en hij wenst deze te verlengen.

Klinkerwerken uitvoeren

Is nieuwbouw woning en oprit is nu gewoon grond - tss 10 - 50 m²

Klinkerwerken uitvoeren

Betonklinkers leggen in de oprit en achtertuin Meer dan 100 m²

Klinkerwerken uitvoeren

half-open bebouwing, parking voor het huis, oprit naast het huis, parking achter het huis opbreken 30 jaar oude, bestaande parking + oprit in klinkers 200m² (wegens verzakkingen) aanleggen van nieuwe parking + oprit in asfalt 200m² termijn: voorjaar 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit is moet gedrild worden. Reeds al met steenpuin en is al uitgegraven.

Klinkerwerken uitvoeren

Huidig gazon 4 x 2,5 ongeveer, vervangen door lichtgrijze betonklinkers zodat naast huidige oprit een extra parkeerplaats komt. Brievenbus 2,5 meter verplaatsen. Deze staat nu op de hoek van het gazon.