Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Klinkerwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klinkerwerken uitvoeren:

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen van oprit, terras en zijingang van woning. Het betreft een open bebouwing waarvan aan de voorzijde van de woning klinkers dienen gelegd over een oppervlakte van +/- 86M², aan één zijde is er een oprit van +/- 18m² , aan de andere kant is er een zijingang van ook +/- 18m² en aan de achterzijde is er een terras van +/- 48m². Op het terras ligt er een deksel van de mazoutton. Zou graag rondom eenvoudige klinkers van +/- 20x10 cm laten leggen. Momenteel ligt er aan de voorzijde en beide zijkanten een dunnen laag asfalt die knal versleten is en op het terras liggen klinkers die hun beste tijd gehad hebben. Dit zou moeten verwijderd worden.

Klinkerwerken uitvoeren

Het betreft een oprit van een 40 meter lengte en ongeveer 3,5 m breed die met boordsteen is afgeboord en waar nu dolomiet ligt. De dolomiet ligt op steenpuin en is reeds 2 maal aangevuld met nieuwe dolomiet

Klinkerwerken uitvoeren

Uitbreiding van het bestaande terras. Het zou 1,5 meter breder moeten worden. De lengte van het terras is 7,85m. Er is eveneens een kleine verzakking aan de rand van het huidige terras (oppervlakte van ongeveer 1m2), dit zouden we ook graag laten recht repareren.

Klinkerwerken uitvoeren

Is bedoeld als terras ter vervanging gazon voorkant huis makkelijk bereikbaar perceel onbegroeid zwarte aarde. 30-35 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Het is 360 vierkante meter ik heb zelf betonklinkers staan 20/20, stabilse is ook van mij. Meer dan 100 m².

Klinkerwerken uitvoeren

rijhuis over volle breedte 5.65m op 3m met aanwezigheid van septische put (geurvast deksel te plaatsen liefst ook met klinkers ingevuld) aan linker zijde graag ook plaatsen van fundering om glasdallen scheidingswand van 2m hoog te plaatsen). klinkers reeds aanwezig (recup). slechte grond dus graag met onderfundering 20cm gebroken beton puin 0/20 + 15 cm zandcement. grootste deel werd reeds door aannemer van huis afgegraven slechts een schil van +- 10 cm bleef over deze grond met stenen moet uiteraard worden afgevoerd. Als laatste hebben we ook een regenwaterput deze zal in de tuin zitten maar mag ook van een putdeksel worden voorzien.

klinkerwerken uitvoeren

Er moet een bijkomend terras worden aangelegd van 12-14M² Het bestaande terras +-9M² zouden we graag een 20 cm verlagen. Deze bestaat momenteel uit gekleurde betonklinkers. Het extra gedeelte aan terras zouden we graag op gelijk niveau stellen met het bestaande terras dat moet verlaagd worden ( de ondergrond daarvan is momenteel gras) Bestaand terras verlagen (20cm) nieuw gedeelte +- 20cm ter verhogen (wellicht moet er hier niet uitgebroken worden om extra stabilisé te gebruiken vermits het nu al lager ligt)

klinkerwerken uitvoeren

Er is een carport al geïnstaleerd. Oprit aanleggen in klinkers 80m².