Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Kunststof terras leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kunststof terras leggen:

Kunststof terras leggen

Graag hadden we achteraan in de tuin een houten/kunstoffen terras geplaatst, de voorziene afmetingen zijn 3m op 5m30. Er grond is reed uitgegraven. Een belangrijke voorwaarde is wel dat het volledig waterdoorlatend moet zijn en er geen stabilisé mag gebruikt worden.

Kunststof terras leggen

Ik wil graag een oud terras uitbreiden aan de achterkant van een appartement op de begane grond. Het huidige terras is 4,5 bij1, 0 m. en ik wil graag uitbreiden tot ongeveer 6m bij 2-2.5m. Het terras bevindt zich op een zeer groot plat dak boven de garage. Fundamenten van garagedak zeer sterk (beton met veel balken dus verwacht geen problemen met stabiliteit). Geen dak te voorzien. Wil graag een houtachtige vloer met (mogelijk een lage) poort rondom.

Terras aanleggen met kunststof

wij willen graag op ons plat dak een terras met balustrade. Het plat dak is bereikbaar door een groot raam in onze trappenhal. Er moet maar 1,5 zijde een balustrade krijgen. We zoeken een materiaal dat niet duur is en waar je niet op kan uitglijden. Oppervlakte : rond de 10m²

Terras vernieuwen in kunststof

Terras vernieuwen. Nu ligt er een kunststofplanken maar deze zijn kromgetrokken . Terras in kunststof: 30 m².

Kunststof terras leggen

Stadskoertje. ca 12 m2. Mogelijk gedeeltelijk verhoogd aan te leggen om meer zon te vangen en om diepte te creëren.

Aanleggen van dakterras in kunststof

Dak in asfalt en daarop aanleg van een terras in kunststof, composiet. ook maken van een balustrade. Terras : iets kleiner dan 100m²

Composiet terras aanleggen

Op ons terras is nu hout( bakirai )bevestigd maar is nu kapot en krom getrokken. Wij zouden dit willen laten uitbreken en een nieuwe terras in kunststof leggen. Oppervlakte : 9 m²

Terras aan te leggen

Ik wil mijn terras laten aanleggen in ofwel keramische tegels ofwel kunststof bankirai. Het betreft 3 terrassen. Totaal ongeveer 50m².