Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Leggen houten dakterras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leggen houten dakterras:

Composiet terras leggen

Composiet terras van 25m² rond houten zwembad plaatsen. Moet op 40cm hoog komen.

Houten terras leggen

Een houten terras van 10x4m aanleggen. Momenteel ligt er zwarte grond tot 35cm onder de blauwe steen.

Houten terras leggen

Houten terras van 1.9m x 6.9m aanleggen. Momenteel parkeerplaatsen dus terras kan niet in grond verankerd worden. De straat helt af dus terras moet waterpas geplaatst worden, hoogteverschil is in lengte ong. 35cm. Terras ook aan 1 lange zijde en 2 korte zijden afgeschermd worden met panelen van ong. 90cm hout en daarop glas. Graag composiet vloer en padouk of ander hardhout. Circuit installeren om op verticale peilers lampjes te steken met 2 stopcontacten.

Aanleggen houten terras

Terras (4x4m) ligt lager dan huis. Wij willen nu een terras leggen even hoog als ons huis. Gezien er een helling is, moet het een houten terras op balken zijn. Aan ons huis is er een pad van 1 meter aanwezig, daarna zouden we ons terras willen leggen.

Houten dakterras vernieuwen

Dakterras van 95m² vernieuwen. Vergunning reeds in orde aangezien dat in 2007 werd gelegd. Momenteel is men dak aan het isoleren en nieuwe roofing aan het leggen. Alle documenten over bouw zijn aangevraagd bij gemeente. Graag 35m² groen dak en 60m² terras.

Bankirai of houten terras leggen

Hadden wij graag onze patio/terras (± 24 m²) heraangelegd. De huidige bangkiraiplanken worden ondersteund door balken, maar enkele van deze ondersteunende balken zijn rot, waardoor sommige bangkiraiplanken zijn losgekomen. Ons terras wordt omgeven door buitenmuren van vier verdiepingen hoog. Er komt een beetje direct zonlicht op het terras, maar het is vooral een vochtige omgeving. Hierop zullen de balken en planken vermoedelijk op voorzien moeten worden?

Houten terras leggen voor belétage

Belatage. Deur van keuken gaat buiten naar de dak. Er is en terras daar al met steen tegels. Wij willen het groter maken met hout. Een dakkapel moet weg. Wij willen en schutting voor meer privacy maken. Eventueel moet er ook en trap naar de tuin zijn.

Houten terras leggen

Aanleggen van een houten terras in padouk met afmetingen van 3 meter op 5 meter en dit op gelijke hoogte van het gazon.