Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Leggen van een terras rond zwembad en achterzijde woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leggen van een terras rond zwembad en achterzijde woning:

Houten terras aanleggen

Plaatsen terras met Thermowood : +/- 6m20 x 7m60 . Ondergrond is asfalt op betonliggers en heeft een helling van maximum 8cm verschil. Terras +/- vlak leggen of mee met bestaande helling.

Houten terras aanleggen

Achteraan in onze tuin wensen we een houten terras van +-12m² aan te leggen. Momenteel bevindt er zich op deze plaats aardegrond en onkruid.

Terras in gepolierde betonvloer aan te leggen

Aanleg polybeton terras. Strakke afwerking. Mogelijks met inplanting kleine boom. aanleg terras: 3 m Br en L 6 m ( l -vorm) Totaal nieuw. Ophoging met trapje.

Houten terras leggen

Het terras dient te worden geplaatst aan de woning, op een plat dak (onder het terras begint zich nog de tuinberging). Het terras is ongeveer 40m2 groot.

Terras gepolierde beton

Terras aan te leggen in gepolierde beton. Het terras zou ongeveer 5m breed en 4m diep worden en mag bovenop de bestaande betontegels komen (hoogte blauwe steen is 40cm) Wij verkiezen antraciet als kleur Ik heb alvast 1 vraag: hoe wordt de afwatering voorzien (terras licht op helling, goot aansluiten op regenwaterafvoer dak?)

Houten terras leggen

Het is momenteel een terras op een betonnen vloer. Hij ligt al vrij goed waterpas. Er staan 2 palen ingeboord van het overdekte stuk afdak en er is een klein verhoog van 2 mop 2 m . Daarnaast is onze schuifdeur (om vlot binnen en buiten te gaan) 8,5 cm hoog. Dus best het terras rond deze hoogte leggen. . Samen is het 19 vierkante meter. Graag zouden we planken van Thermowood hebben.

Houten terras leggen

Houten tegels in achtertuin. Graag tegels van 100/100 Voor 3 op 3 meter.

Composiet terras aan te leggen

Nu staat er een terras in een soort houtsoort dat helemaal versleten is en niet professioneel geplaatst. Het terras ligt rond een zwembad waarvan we de liner nog moeten vervangen. Terras in composiet. Terras: 8 op 5 M