Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Onderbouw terras in bankari vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Onderbouw terras in bankari vervangen:

Thermowood terras aanleggen.

Vlonder van 13.5m² in klasse 1 thermowood aanleggen. Liefst planken gemonteerd op onderbouw van composiet balken van 50cm x 60cm in lengterichting aangelegd met een worteldoek. Ondergrond is aarde.

Onderbouw terras in bankari vervangen

Onderbouw bankirai terras van ong. 10m x 3m vervangen. Terras wiebelt doordat onderbouw weggerot is.

Composiet terras leggen

10.5 m2 op terras verd 3 + nieuwe onderbouw onderbouw 28 m2 op dakterras verd.4 + nieuwe onderbouw onderbouw - Composiet / hol / antraciet

Houten dakterras tijdelijk verwijderen en nadien terugplaatsen

Afbreken en opbouwen van een houten terras van 7m². Het terras is reeds opgebouwd door de vorige eigenaar. Door vernieuwde isolatie voor het dak waar het terras op bevestigd is, zou dit tijdelijk eraf gehaald, en nadien terug opgebouwd moeten worden. Het terras is gemaakt van houten planken met vijzen en een leuning. De onderbouw van dit terras is voor ons ongekend. Er zouden ook nieuwe inoxvijzen geplaatst moeten worden.

Plaatsen houten terras

- niveleren grond - aanleggen onderbouw - aanleggen houten terras van 6m op 5m op stuk van de tuin waar momenteel gazon ligt (onder helft van oppervlak ligt captatie netwerk voor warmtepomp.

Aanleg dakterras met trap naar 2e verdieping

De onderbouw van mijn woning steekt verder uit dan de bovenbouw. Ik zou dan ook graag op het dak van de benedenverdieping een terras maken (1e verdieping), met een trap tot aan de 2e verdieping. Op het dak van de benedenverdieping ligt momenteel enkel roofing. Is het mogelijk om hiervoor een offerte op te maken?

Terras aan te leggen

Vakantiewoning (recreatiepark De Krieckaert) voor en achter een terras aanleggen. Voor op betonnen steunen en achter op de grond. De terrasdelen liggen al bij de woning. Het gaat om de constructie(onderbouw) van beide terrassen en dan de terrasdelen plaatsen. Voorkeur: eerst het terras achter en dan 2 à 3 weken later het voorterras ivm het weghalen van bomen in de achtertuin. Foto ter beschikking.

Vernieuwen van terras

Bestaand terras met planken werd afgebroken. De onderbouw moet opnieuw worden gemaakt + plaatsen nieuwe terrasplanken.