Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Oprit 40 m² aanleggen in klinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit 40 m² aanleggen in klinkers:

Oprit in kasseien aanleggen

Het betreft een oprit van 40 vierkante meter, moet uitgegraven worden want nu ligt er kiezelstenen en een padje naar de voordeur. De waterput moet opgemetselt worden alsook nog een andere put

Oprit 40 m² aanleggen in klinkers

Klinkers aanleggen voor de oprit. De oppervlakte aan te leggen is ongeveer 40 m².

Aanleggen van terras en oprit in tegels

Aanleggen van een terras en oprit met betontegels graag van 60 op 60. Oppervlakte van het terras zou 8 op 3 meter. De oprit zou ongeveer 20 a 40 m².

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

We zouden het bestaande terras willen vervangen. Het werk bestaat uit 3 gedeeltes: Deel 1: Terras achteraan is ongeveer 40 m² en er moet ook een putdeksel voor een controle put in verwerkt worden met afwateringsrooster Deel 2: Zijkant huis ongeveer 25 m² ook nood aan afwateringsrooster. Deel 3: Voortuin. / Oprit 43 m² . 3 Putdeksels moet geïntegreerd worden.

Steentapijt aanleggen voor nieuwbouw

Graag steentapijt rondom het huis van 1 meter breed (ongeveer 28 m²) Ook aanleg parking/oprit (ongeveer 40 m²) Totaal van 70 m² steentapijt aanleggen. Momenteel ligt de grond braak, ondergrond dient nog te worden voorzien.

Gepolierde betonvloer voor binnen en buitenhuis

Wij wensen enkele gepolierde betonplaten te realiseren voor de afwerking van enkele elementen: Funderingsplaat tuinhuis (40 m²) = fase 1 Hiervan is geen stabiliteitsstudie beschikbaar maar deze betonplaat dient als funderingsplaat van het tuinhuis. een wapeningsnet(ifv krimpscheuren). Wij zullen vloerverwarming plaatsen.. Tegenvoorstel / suggesties zijn zeker welkom! Uitvoering: Oprit woning (35 m²) = fase 3* Betonplaat gepolierd als oprit en wandelpad vooraan de woning. Sectie beton en hoeveelheid wapening is nog onbekend voor ons. Hebben jullie hier ervaring in? Uitvoering: november 2018 Terras (60 m²) = fase 3* Betonplaat gepolierd als terras. Sectie beton en hoeveelheid wapening is nog onbekend voor ons. Hebben jullie hier ervaring in? Uitvoering: november 2018 *Eventueel kan fase 3 ook gecombineerd worden met fase 2. In onderling overleg te bepalen indien akkoord. Totaal 200 m² ongeveer, komen kijken ter plaatsen.

Printbeton aanleggen voor terras

Printbeton aanleggen 55 m². Terras 11 m lang 5 m breedte. Wij hebben een nieuwbouw gezet en willen graag een terras ben niet zo'n favoriet van tegels en zeker niet aan klinkers daardoor lijkt Printbeton mij wel de beste keuze. Onze bouw is wel rustiek maar daardoor liever printbeton en gelieve in een wat donkere kleur. In de terras wil ik een gootje voorzien op het einde voor de afwatering. Tegen de gevel zitten er ook 2 putjes van 30/30 Langs onze oprit kan je met vrachtwagens en dergelijke naar achteren oprit is vooraan 4 m 40 breedte.

Gepolierde betonvloer voor terras en oprit aanleggen

Graag een betonnen oprit met tegelmotief (ev met tegelmotief) voor een lengte van een 35 m en variërend in breedte. Oppervlakte ongeveer 160 m². Dit is voor oprit en terras. met terras ongeveer erbij 40 m².