Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele terrasbouwer voor "Oprit aanleggen in siergrind" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met terrasbouwers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende terrasbouwers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met terrasbouwers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit aanleggen in siergrind:

Oprit aanleggen in siergrind

Bij een rechte oprit moet een kleine hoogte ongeveer 10-15cm uitgegraven worden en verhard met siergrind breedte 3m en lengte 20-25m de grond bestaat uit aarde met deels beton.

Oprit aanleggen met kasseien

Wij willen een oprit van 4m bij 18m laten aanleggen in kasseien. Kasseien zijn reeds aanwezig. Vroeger oprit met beton en is nu afgebroken.

Composiet terras aanleggen en oprit vernieuwen

Aanleg terras in U vorm 42m². Een bestaande oprit vernieuwen en verbreden in totaal 30m².

Aanleggen oprit

Bouw staat er 2 jaar en nu aanleg van oprit. oprit aan te leggen met klinkers ook zijkant van de woning. Het gaat over circa 144 vierkante meter, bestaande uit oprit en rondom het huis. Terras aan te leggen met een soort tegel. Ongeveer 30 m².

Kasseien oprit aanleggen

Vakmanvoor de heraanleg van mijn oprit (73m²) in platines of andere kasseien. De oprit ligt nu in klinkers.

Aanleg oprit en terras

Aanleggen van een oprit en terras. Montenteel ligt er grind en oude terras. Voor en rechts naast ons huis zouden wij een soort klinker oprit willen hebben. Links en achter ons huis (andere kleuren), zouden we een terras willen laten aanleggen in tegels (goede kwaliteit/prijs verhouding) of klinkers. Terras : 92 m² . Oprit 90 m².

Aanleggen oprit

De uit te voeren werken gaan over, ongeveer25 m²,het gaat over aanleg van dolomiet 5/15,voldoende dik aanleggen met worteldoek bekijken wat mogelijk is. Aanleg van stuk oprit in dolomiet.

Oprit in klinkers aanleggen

Voortuin ombouwen tot oprit. Oprit in betonklinkers. Oprit van 4,4 m op 4m.